BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Serkay Tütüncü sevgilisi ile salladı annesi meğer...

Serkay Tütüncü Survivor finalisti oldu. Peki Survivor 2016 birincisi olmak için SMS oylamasına çıkan Serkay Tütüncü kimdir sevgilisi ve merak edilen annesi nasıl biri.

Abone ol

Survivor 2016 adasında final koltuğuna doğrudan oturmayı başaran Serkay Tütüncü hırsı ve politik tavrı ile öne çıktı. Peki kimdir Serkay Tütüncü dilinden düşürmediği sevgilisi ve annesi merak konusuydu. İşte Serkay Tütüncü'nün ailesi ve sevgilisi.

Aslen İzmirli olan Serkay Tütüncü 7 Şubat 1991 doğumlu. Tire ilçesinde dünyaya gelen Serkay Tütüncü instagram sayfasında sıkça sevgilisinden paylaşımlarda bulunmuş.

SERKAY NE İŞ YAPIYOR?
Serkay Tütüncü amatör olarak futbol ile ilgilenmiş. Meslek hanesinde bir iş yazmıyor. Yakışıklılığı ile dikkat çeken Serkay Tütüncü sörfe meraklı.

SERKAY TÜTÜNCÜ'NÜN AİLESİ
Serkay Tütüncü annesine düşkün biri. Babası ile annesinin fotoğraflarını instagram hesabından böyle paylaşmış. Anne ve babası genç olmaları ile dikkat çekiyorlar.

SERKAY TÜTÜNCÜ'NÜN ANNESİ MEĞER NE KADAR GENÇMİŞ...
Serkay Tütüncü'nün hayatımdaki 'en iyi' dediği isim annesi Emel Tütüncü... Serkay hayli genç ve güzel olan annesi ile yakın bir ilişkiye sahip. Survivor'daki 'annelere sorduk' bölümünde bir rekor kırması da bunun göstergesiydi.

SERKAY TÜTÜNCÜ'NÜN BABASI
Serkay Tütüncü babası ile de instagram hesabında 'Baba ve oğlu' diyerek bu karelerini paylaşmış. Saçları babasına benzeyen Serkay genç bir ebeveyne sahip. Peki Serkay'ın dilinden hiç düşürmediği sevgilisi kim?

SERKAY TÜTÜNCÜ'NÜN SEVGİLİSİ CANSU
serkay tütüncü sevgilisi cansu kimdirSerkay Tütüncü instagram hesabının neredeyse yarısını sevgilisine ayırmış. Serkay'ın sevgilisinin ismi Cansu... Modaya olan merakı ile tanınıyor.