BIST 8.873
DOLAR 32,34
EURO 35,08
ALTIN 2.241,44
HABER /  GÜNCEL

Şehit haberleri bu kez Bursa ve Çorum'a ateş düşürdü

Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şahin ile Hakkari Şemdinli'de teröristlerin saldırısında yaralanan Uzman Çavuş Mustafa Eker şehit oldu. Şehitlerin haberi Bursa ve Çorum'daki ailelerine verildi...

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı' kapsamında görev yaparken bugün ağır yaralanan Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şahin, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Ayrıca Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mustafa Eker'de şehadete ulaştı. Şehitlerin memleketlerine ateş düştü...

BURSA'YA DA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ: Afrin'de Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı' kapsamında görev yaparken bugün ağır yaralanan, kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şahin'in acı haberi akşam saatlerinde Bursa'nın Merkez Osmangazi ilçesinde yaşayan ailesine verildi. Şehit Şahin'in kaldığı eve Türk bayrakları asıldı.

Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından beri görev yapan Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şahin, bu sabah operasyonda ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan 26 yaşındaki evli bir kız çocuğu babası Astsubay Kıdemli Uzman Çavuş Şahin, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Acı haber bu akşam Göksu Şahin'in Bursa'da Merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi'nde yaşayan annesi Reyhan ve babası Mustafa Şahin'e doktor kontrolünde bildirildi. Reyhan ve Mustafa Şahin daha sonra Türk bayrakları ile donatılan evlerinde taziyeleri kabul etti.

Bak kızım bu senin baban! 6 aylık şehit kızı babasını uğurladı...Bak kızım bu senin baban! 6 aylık şehit kızı babasını uğurladı...Bak kızım bu senin baban! 6 aylık şehit kızı babasını uğurladı...Bak kızım bu senin baban! 6 aylık şehit kızı babasını uğurladı...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Henüz 6 aylık Reyhan Öykü adında kızı bulunan Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şahin'in yarın Samsun'un Havza ilçesinde düzenlenen tören ile toprağa verileceği öğrenildi.

ÇORUM'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mustafa Eker'in memleketi Çorum'a, ateş düştü.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucunda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mustafa Eker’in Ankara’da yaşayan babası Hasan Eker’e acı haber verildi. Baba Eker, acı haberi aldıktan sonra Çorum'a doğru yola çıktı.

Çorum merkeze bağlı Kalehisar Köyü nüfusuna kayıtlı Mustafa Eker’in 4 yıldır görev yaptığı ve bekar olduğu öğrenildi. Şehit Eker’in yarın Çorum Merkeze bağlı Kalehisar köyünde toprağa verileceği belirtildi.