BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Sami Selçuk'tan STV'de olay one minute iddiası

Yargıtay eski başkanlarından Sami Selçuk'un cemaatin kanalında İsrail Cumhurbaşkanı Peres'i övmesi, sosyal medyayı salladı.

Abone ol

Yargıtay eski Başkanı Sami Selçuk, Başbakan Erdoğan'ın Şimon Peres'in entelektüel gücünden korktuğu için oturumu terkettiğini iddia etti.

17 Aralık sürecinde hükümete çok sert eleştiriler yönelten Selçuk'un STV'ye yaptığı son açıklamaları gündeme oturdu.

Sami Selçuk'un STV Haber'de, Başbakan Erdoğan'ın Davos'taki One Minute çıkışını yadırgayıp İsrail cumhurbaşkanı Peres'e övgüler yağdırması Twitter'da tartışma konusu oldu.

İşte dün Samanyolu Haber Ankara temsilcisi Abdülkadir Abdülkadir’e konuk olan Selçuk'un o sözleri:

ENTELEKTÜEL GÜCÜNDEN KORKTUĞU İÇİN İŞİ GÜRÜLTÜYE GETİRDİ

"Ben açık söyleyeyim. One minute konuşması hala yadırgıyorum. O konuşmayı niçin yaptığını biliyorum. Karşısındaki adam çok dolu bir adamdı. Onun entelektüel gücünden korktuğu için işi gürültüye getirdi sayın Başbakan. One minute diye hırçınlaştı kalktı gitti.

DENEYİMLİ, USTA KÜLTÜRLÜ, BİLGİLİ ADAM

Çünkü Şimon Peres çok deneyimli, çok bilgili, kültürlü bir adamdır. Deneyimi sayın Başbakanın yaşı kadar, böyle bir adam.  Usta bir adam, kibar bir adam. Benim gördüğüm kadarıyla onun karşısında direnemeyeceğini düşünerek işi gürültüye getirdi diye düşünüyorum. Bakın ilk defa söylüyorum kamuoyunun karşısında.

TWİTTER SAMİ SELÇUK'U KONUŞUYOR

screen-shot-2014-04-18-at-2.15.28-pm.png

screen-shot-2014-04-18-at-2.17.48-pm.png