BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.441,94

Ruhsal ve bedensel hassas olabiliriz

Günlük düzenimiz, ruh ve beden sağlığımız, çalışma koşullarımız ile ilgili konular ön plana çıkıyor

Bugün 29 Haziran Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

Başak burcundaki Ay günlük düzenimiz, ruh ve beden sağlığımız, çalışma koşullarımız ile ilgili konuları ön plana çıkarabilir.

Günün erken saatlerinde Ay, Balık burcundaki Neptün ile karşıt açı yapacağı için bağışıklık ve sindirim sistemimiz biraz hassas olabilir. Alerjilere karşı tükettiğimiz besinlere, ilaç vb. kimyasallara dikkat etmeliyiz.

Sabah saatlerinde Ay, Yengeç burcundaki Merkür ve Mars ile uyumlu görünüm yapacak. Aile, yuva ve yakınlarımızla ilgili konularda daha hassas ve korumacı olabiliriz. Yaşadığımız mekanlar, ev ve işyeri gibi alanlarda günlük işlere yoğunlaşmamız  mümkün.

Öğleden sonraki saatlerde Ayi Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yaptığında ruhsal olarak daha güçlü ve güvende hissedebiliriz. İş, kariyer, otorite pozisyonları, devlet ve devlete ait konularda destek almamız mümkün.

Akşam saatlerinde ise Ay, Boğa burcundaki Venüs ile üçgen görünüm yapacak. Kişisel zevkler, konfor ve rahata yönelik eğilimlerimiz artarken, huzurlu ve mutlu hissedebiliriz. Sevdiğimiz kişilere karşı maddi manevi daha bonkör olabileceğimiz bu saatlerde iştahımızı kontrol etmekte de zorlanabiliriz.

Ay 23:35’de boşluğa girecek.