BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Potuk transferi başlamadan bitti

Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna katmak için anlaşmaya vardığı Alper Potuk transferi başlamadan bitti...

Abone ol

Eskişehirspor Kulübü Alper Potuk ile 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı.Fenerbahçe'nin Eskişehehirspor ile 5 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardığı Alper Potuk transferi hayal kırıklığı ile sonuçlandı.

Eskişehirspor ile her konuda anlaşan ve bir hafta önce de düzenlenen resmi basın toplantısında Eskişehirspor'a veda eden Alper Potuk, menajeri Fatih Akbaba vasıtasıyla bir süredir sarı-lacivertli yöneticiler ile pazarlık halindeydi ve bu görüşmelerin resmi olarak bu hafta içerisinde sonuçlanması bekleniyordu.

Ancak beklenen olmadı ve Alper Potuk, Fenerbahçe ile yaptığı görüşmelerden beklediği sonucu çıkartamayarak yeniden Eskişehir'in yolunu tuttu. Bu gelişmelerin ardından Alper Potuk ile Eskişehirspor kulübü 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Eskişehirspor ile antrenmanlara çıkacak olan Alper'in bu hafta sonu Eskişehirspor'un Sivasspor ile oynayacağı maçta kadroda olup olmayacağı ise büyük bir merak konusu olmaya başladı.

Alper Potuk ve menajerinin Fenerbahçeli yöneticiler ile yaptığı görüşmelerde kendisine Galatasaray ve Trabzonspor'dan gelen teklifleri gösterdiği iddia edilirken; bu gelişmeler Alper Potuk tarafından doğrulanmadı.

Fenerbahçe'ye transfer süreci hakkında konuşmaktan kaçınan Alper Potuk, "Şu anda bir şey söylemek istemiyorum, söylediklerim farklı noktalara çekiliyor. Kısa sürede her şeyin netleşeceğini umuyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe kulislerinde ise sarı-lacivertli kulübün başkanvekili Nihat Özdemir'in yurtdışından dönmesinin ardından Alper Potuk transferinin kesin olarak çözümleneceği sesleri yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

ESKİŞEHİRSPOR'DAN RESMİ AÇIKLAMA

Kırmızı siyahlı kulüp, Alper Potuk transferinin gerçekleşmediğini belirten bir metni resmi internet sitesi aracılığıyla yayınladı.Başkan Halil Ünal imzalı açıklamada, Alper Potuk ile Eskişehirspor arasındaki sözleşmenin 4,5 yıl daha uzatıldığı belirtildi.

İşte o açıklama:

Alper Potuk ile sözleşmemizi 4,5 yıl uzattık.Eskişehir ülkemizin köklü futbol kültürüne sahip kentlerinin başında geliyor.Eskişehirspor da geçmişte elde ettiği büyük başarıların ardından son dönemde yeniden gücünü ve neleri başarabileceğini herkese göstermiştir. Kulüp olarak çıtayı daha yukarı taşımak için şüphesiz kendi içimizden yetişen değerlerle birlikteliğe her zaman ihtiyacımız var.

Eskişehirspor altyapısından yetişen, hem takımımızda hem de Milli Takımlarda ortaya koyduğu performansla göğsümüzü kabartan oyuncumuz Alper Potuk da bunlardan biridir. Kulübümüzün bundan sonra daha büyük başarılar yakalamasında katkısının bulunmasını isteyen Alper ile sözleşmemizi dört buçuk yıl uzattık. Kendisinin bundan önce olduğu gibi bundan sonra Eskişehirspor'a ve Türk futboluna başarıyla hizmet edeceğine ve camiamızın sembol isimleri arasına gireceğine inanıyoruz. Yönetim kurulu olarak tüm gücümüzle Eskişehirspor'un daha iyi seviyelere getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.