BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Polisi işte böyle peşinden koşturdu

Rusya’da silahlı bir soyguna karışan haydudun sadece bir scooter ile polisleri alt ettiği anlar, saniye saniye kaydedildi. <br/>Rusya’da sil...

Abone ol

Rusya’da silahlı bir soyguna karışan haydudun sadece bir scooter ile polisleri alt ettiği anlar, saniye saniye kaydedildi.
Rusya’da silahlı bir soyguna karıştığı iddia edilen haydudun peşine taktığı polisleri alt etmesi pek de uzun sürmedi. Görüntülerde polislerin engebeli arazide siyah bir scooter ile kendilerinden kaçmaya çalışan şüpheliyi bir türlü yakalayamadıkları görülüyor. Siyah scooterlı şüpheli bir polis memurunu peşinden o kadar çok koşturmuş olacak ki, yorulan polis memuru haydudu kovalamayı bırakarak polis aracının gelmesini bekliyor. Polis aracının gelmesinin ardından tekrar hızla şüpheliyi takip etmeye çalışan polisler, bu sefer de haydudun yamaç arazinin diğer tarafına geçmiş olmasından ötürü başarılı olamıyorlar. Yolun sonuna gelmelerinin ardından yamacın ardından bakarak siyah scooterı ile göz göre göre kaçan haydudun uzaklaştığını gören polisler, araçlarına binerek hadise mahallinden uzaklaşıyorlar.
(İHA)