BIST 8.717
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.240,38
HABER /  GÜNCEL

PKK'lının üzerinden çıktı! Sur'da kapıyı kırıp...

DİYARBAKIR 'ın Sur ilçesinde düzenlenen operasyonda bir PKK'lı teröristin üzerinden çıkanlar şaşırttı. PKK'lı terörist gerçeği itiraf etti.

Abone ol

Diyarbakır Sur'da operasyonlar sürürken yakalanan bir teröristin üzerinden çıkanlar PKK'nın yüzünü bir kez daha gösterdi.

Şiddetli çatışmaların yaşandığı Sur'da dün yakalanan PKK'lı teröristin üzerinden uzun namlulu silahlar ve şarjörlerin yanısıra  3 adet telefon, 2 adet fotoğraf makinası, 4 adet kol saati ve onlarca flaş disk çıktı. 

SUR'DA KAPILARI KIRIP ALMIŞLAR

Güvenlik güçlerinin ele geçirdiği PKK'lı terörist, cep telefonları ve fotoğraf makinalarını Sur'u terk etmek zorunda kalan masum vatandaşların evinden zorla kapılarını kırıp çaldığını söyledi.

İşte o teröristin üzerinden çıkanlar...

DOĞUBAYAZIT'TAN SUR VE CİZRE'YE YARDIM ELİ

Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesi, Cizre ve Sur ilçe halkına yardım eli uzattı. Çatışmaların yoğun yaşandığı Şırnak'ın Cizre ilçesi ile Diyarbakır'ın Sur ilçesinde mağdur olan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesi çalışmalarına start verdi.

Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şube Başkanı Cemal Arvas, hayırseverlerden Cizre ve Sur'da mağdur olan halk için başlattıkları hayır faaliyeti çerçevesinde harekete geçmeye davet etti.

SUR