BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.246,42
HABER /  GÜNCEL

PKK 300 dolara çocuk topluyor! Bir annenin feryadı

Son dönemde yediği üst üste darbelerle zor ve çaresiz duruma düşen PKK, Türkiye'den militan bulamayınca Suriye'de 300 dolar ödeyerek, çocukları satın alıp ellerine silah vermeye başladı.

Abone ol

TERÖR örgütü PKK'ya son günlerde üst üste ağır darbeler vurulup sözde elebaşları tek tek etkisiz hale getirilirken, Türkiye'den taban ve yeni militan desteği de neredeyse bitme noktasına geldi. PKK'nın 30 yıldır ilk kez bu kadar zor ve çaresiz duruma düştüğünü belirten Türkiye gazetesi yazarı Batuhan Yaşar, Türkiye’de adam bulamayan terör örgütünün Suriye'de 300 dolar ödeyerek, çocukları satın aldığını yazdı.

DAĞA ADAM BULAMIYORLAR... Son dönemdeki operasyonlarla inisiyatifin tamamen güvenlik güçlerinin eline geçtiğini belirten Batuhan Yaşar, "Adam bulamıyorlar.. Dağa devşirme yapamıyorlar.. Birbirlerini şikâyete başladılar.. Fırsatını bulan dağdan kaçıyor.. Teslim olanların sayısında ciddi bir artış var.." ifadelerini kullandı. 

ANNELERE 300 DOLAR VERİP... PKK'nın uluslararası arenada da zor durumda olduğunu ifade eden Türkiye gazetesi yazarı Yaşar, "Örgüt, Türkiye’den adam bulamayınca Suriye’ye yöneldi.. Annelere 300 dolarlık ödemeler yapılıyor.. PKK, çocukları satın alıyor.." bilgisini paylaştı.  

300 DOLARLARINI ALMADIM YİNE DE GÖTÜRDÜLER... İnsan Hakları Gözlemevi'nin PKK'nın çocuk savaşçılarıyla ilgili tüm pisliklerini raporlarına yazdığını hatırlatan Batuhan Yaşar, bir annenin feryadını köşesine taşıdı: “300 dolar verdiler.. Paralarını istemedim.. Zorla çocuğumu götürdüler..” O anneye 6 aydır çocuğunu göstermiyorlar.."

Çocuklara cesaret hapı verip ölüme yolladık! Kan donduran itiraf

ABD'den PKK'ya 'çocuk teröristler' için fon!