BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,72
ALTIN 2.439,54
HABER /  GÜNCEL

Otostopla seks tuzağı

Antalya'da genç aşıklar otostopla bir başka sürücüye önce seks tuzağı kurdular sonra da soydular

Abone ol

Antalya'da bir ATM'den, kendilerine ait olmayan kartla para çekerken gözaltına alınan 2 kişiden 26 yaşındaki Mehmet Y., kız arkadaşı 22 yaşındaki Fatma E.'nin otostop çektiği araç sürücüleriyle cinsel ilişkiye girdiğini, bu sırada kendilerinin de sürücüye ait cüzdanı çaldıklarını söyledi. Polis, bu ifade üzerine Fatma E.'yi de gözaltına aldı.

Olay bu sabaha karşı Kepez İlçesi Emek Mahallesi Sakarya Bulvarı üzerinde bulunan bir bankaya ait ATM'de meydana geldi. Mobese'de görevli polisler, saat 02.30 sıralarında ATM'ye gelen iki erkeğin uzun süre burada kaldığını ve para çekmeye çalıştığını görünce, durumdan şüphelenip olay yerine ekip sevk etti. Kısa sürede olay yerine gelen Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Mehmet Y. ve 17 yaşındaki C.F.'yi yakaladı. Polis yaptığı kontrolde, şüphelilerin 470 TL çektiği banka kartının kendilerine ait olmadığını belirledi.

'CİNSEL İLİŞKİYE GİRERKEN CÜZDANINI ÇALDIK'

Bunun üzerine Mehmet Y. polislere, kendisinin madde bağımlısı olduğunu, birlikte yaşadığı Fatma E.'nin de para karşılığı erkeklerle birlikte olduğunu belirterek, şunları anlattı:

"Fatma yaklaşık 1 saat önce, Göksu Mahallesi Hal yolu üzerinde otostop yöntemiyle müşteri beklemeye başladı. Ben ve C.F. ise kendi aracımızla yaklaşık 100 metre ileriden kendisine göz kulak oluyorduk. Bu sırada bir pikap Fatma E.'nin yanında durdu. Bir süre konuştuktan sonra Fatma E. araca bindi ve hareket ettiler. Yine aynı mahallede Suphi Türel Caddesi üzerinde aracı park ettiler. Biz de biraz geride durduk. Sonra Fatma E. ve müşterisi araçtan inip ağaçların arasında cinsel ilişkiye girdi. Ben araçtan inerek pikabın yanına gittim. Kapıları açık olan arabadan cüzdanını aldım. İçerisinde para yoktu. Ancak çok sayıda banka kartı ve beyaz bir kağıtta bu kartların şifreleri vardı. Kartları alıp cüzdanı attık. Sonra Fatma E. ile buluşup oradan ayrıldık. Biz para çekmeye gittik o ise arabada bekliyordu."

TUTUKLANDILAR

Polis, Mehmet Y.'nin ifadesi üzerine otomobilde bekleyen Fatma E.'yi de gözaltına aldı. Otomobilde yapılan aramada çalınan cüzdanın yanı sıra, başka bir kişiye ait 4 banka kartı bulundu. Gözaltına alınan şüphelilerden yaşı küçük olan C.F. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, Mehmet Y. ve Fatma E. sorgulanmak üzere Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mehmet Y. ve Fatma E. tutuklanırken, C.F. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

TÜRK KIZININ CESEDİ BULUNDU

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Almanya'da aile baskısı ile karşılaştığı belirtilen, 1 Kasım'da maskeli 3 kişi tarafından kadın sığınma evinden kaçırılan ve töre kurbanı olmasından korkulan Türk kızı 18 yaşındaki Arzu Özmen'in cesedi Lübeck kenti yakınındaki bir golf sahasında gömülmüş halde bulundu.

Detmold kentinde Alman erkek arkadaşının evinden geçtiğimiz Kasım ayında kaçırılan 18 yaşındaki Arzu Özmen'i bulabilmek için 200 kadar polisin uzun süre sürdürdüğü arama çalışmaları sonuç vermedi. Alman kanalları Özmen'in cesedinin Lübeck kenti yakınlarındaki Grosensee kasabasında bir golf sahasında gömülü bulunduğunu bildirdi. Cesedin Arzu Özmen'e ait olduğu, başka bir yerde öldürüldükten sonra buraya getirilerek gömüldüğü belirtildi.

Arzu Özmen geçen ağustos ayında kadınlar evine sığınmış, genç kızın kaybolmasından sonra ağabeyleri Osman, Kemal, Kirer, Elvis ve kız kardeşi Şirin Özmen gözaltına almıştı.

Alman gazeteleri, bir fırında çalışan Özmen'in kaybolduğu günlerde 20 yaşındaki Alman Alexander'e aşık olduğunu, erkek kardeşlerinden birinin Alman sevgilisinden ayrılmasını istediği, karşı çıkınca dövüldüğünü yazmıştı. Bild Gazetesi, aile baskılarına dayanamayan Arzu'nun ağustos ayında kadınlar evine sığındığını, 1 Kasım'da erkek arkadaşı tarafından ziyaret edilmesinin ardından saat 01.00 sıralarında maskeli üç kişinin eve baskın yaparak Arzu'yu kaçırdığını yazdı.

SIR CİNAYET ÇÖZÜLDÜ

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde görev yapan ücretli öğretmenin eşarpla boğarak öldürdüğü iddia edilen zanlı tutuklandı.

İlçeye bağlı Kelhasan beldesindeki lisede görev yapan ücretli tarih öğretmeni 34 yaşındaki Sündüs Keleş'in yalnız yaşadığı evde 11 Aralık 2011 tarihinde ölü bulunmasının ardından yapılan otopsi sonucu eşarpla boğularak öldürüldüğü tespit edilmişti.

Olay sonrası çok sayıda kişinin ifadesine başvuran jandarma, İsmail Ç'yi (22) gözaltına aldı. İsmail Ç, suçunu itiraf etti.

Olay yerinde tatbikat yaptırılan İsmail Ç'nin, olay gecesi evinin kapısını tanımadığı hiç kimseye açmadığını bildiği için öğretmen Sündüs Keleş'i 3 saat boyunca evin bahçesinde bulunan tuvalete gitmesi için beklediğini, kapıyı açar açmaz tecavüz amacıyla saldırıp içeriye sürüklediğini, öğretmenin bağırması ve kendisine direnmesi üzerine eşarpla boğarak evden uzaklaştığını ifade ettiği öğrenildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Zanlının psikolojik sorunları bulunduğu, bu sorunlar nedeniyle iki ay askerlik yaptığı ve askerliğe elverişli olmadığına dair raporla terhis edildiği öğrenildi.

Öldürülen Sündüs Keleş'in ilçeye bağlı Kelhasan beldesindeki lisede 4 yıldır ücretli tarih öğretmeni olarak görev yaptığı bildirildi.

AKSİYON FİLMLERİNİ ARATMAYAN KAÇIŞ

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Gürcistan'da gözaltına alınan 37 yaşındaki Muhammet Avcı, polisin elinden kaçtı; Türkiye'ye denizden jet-ski ile kaçak olarak giriş yaptı.

Gürcistan'ın Acara Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Batum'a bir alacağını tahsil etmek için giden Muhammet Avcı, Türkiye'ye dönerken, alacaklısı ile tartıştığı gerekçesiyle Sarp Sınır Kapısı'nda Gürcü polislerce gözaltına alındı. Avcı yaşadıklarını şöyle dile getirdi:

TÜRKLER'E TUZAK KURUYORLAR

"Türklere kurulan tuzaklarını bildiğim için, birşey koymamaları için araçtan indim ve kilitlediğim arabanın anahtarını karşı taraftaki Türk Gümrük görevlilerine atarak yardım istedim. Bu sırada Gürcüler üzerime çullanarak beni gözaltına aldılar, Gonia Polis Merkezi'ne götürdüler. Burada 2 gün kaldım. Eroin tuzağına düşürülen Türklere eroin eritilmiş su içirildiğini, yapılan tahlillerde de kanlarında eroin bulgusu çıktığını biliyordum. Bir güvenlik görevlisi bana tuzak kurulmak istendiğini belirterek polis merkezinden çıkmamı sağladı. Bir jet-ski ayarladım. Deniz üzerinden Türkiye sınırını geçerek Kemalpaşa sahilinden Türkiye'ye giriş yaptım."