BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,18
ALTIN 2.245,54
HABER /  GÜNCEL

Ordu'daki kavga Enver Yılmaz deliller var dedi açıkladı

ORDU'daki protokol kavgasının taraflarından Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Suat Çelik'i suçladı. Protokol kavgasıyla ilgili açıklama yapan Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz delillerim var deyip flaş açıklamalar yaptı.

Abone ol

ORDU'daki protokol kavgasıyla ilgili bugün son dakika gelişmeler arka arkaya geldi. İçişleri Bakanlığı, Ordu’nun Aybastı İlçesi’ndeki şenliklerde Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un da bulunduğu protokol tribününde yaşanan kavgayla ilgili soruşturma başlattı. Ordu Valisi Seddar Yavuz kavgayla ilgili olarak, "Ordu adına utandım, utanmalıyız" dedi.

Kavganın taraflarından Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise saat 12.00'da basının karşısına geçti ve emniyet müdürü Suat Çelik'i suçladı.

Suat Çelik'in protokolde en ön sırada oturmak istediğini iddia eden Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz 'kendisine bakanın arkasındaki sırada yer verdiklerini' belirtip şu iddiaları ortaya attı:

YANINDA SANDALYE GETİRİP OTURDU
-Fakat bu beyanlarımız hiç ciddiye alınmamak suretiyle il emniyet müdürlüğü sabah 09:30’ta, kendileri Aybastı emniyet müdürlüğünden getirdikleri sandalyeyle birlikte 5 polisle birlikte bu sandalyede hazırlık yaptılar ve oturdular. Alay komutanımız diyor ki “ben kendi yerimi vereyim kardeşim” deyip polisleri uyarıyorlar.

BENİM YANIMA OTURUNCA...
Benim oturduğumda sağımdaki iki yerde il milletvekili arkadaşlarımıza ve Şanlıurfa milletvekili Kemalettin bey. Bir gün önceden bildirilmiş ve yer tahsisi yapılmıştır. İl emniyet müdürümüz, Urfa milletvekilimizin yerine hızlıca oturunca ben kendisine ‘Burası milletvekilimizin yeri” dedim.

Numan Kurtulmuş'un önünde Ordu'da protokol kavgası

“SİNKAFLI “GİT, KİMSİN LAN” DEDİ
Bana elinin tersiyle, sinkaflı “git, kimsin lan” deyince orada bir arbede çıktı. Tamamen şahitlidir, arbede esnasında da benimle emniyet müdürü arasında temas dışında, ne polis ne jandarma özel hareketten bana, ne de bizim taraftan fiili bir temas olmamıştır. 

BAŞINDAN BERİ BUNU PLANLIYORDU
Başından beri kurguladığı senaryoyu başlattı. Emniyet müdürü yukarıdan aşağı indi ortalığı karıştırdı, milleti birbirine düşürdü. Kendisi çekildi kenara, tüm jandarma özel harekat milletin seçtiği belediye başkanının üstüne geldi. Arkadaşlarımız Numan Bey'in himayelerinde Fatsa’ya intikal ettiler.

RESMİ BELGE VAR DOKTORLAR RAPOR VERMEDİ
-Fatsa Devlet Hastanesi’ne gitti il emniyet müdürümüz. Bu yayınlayacağımız belge resmi belge. Üç tane doktor kendisinin rapor verilebilecek mahiyette bir hasta olmadığını belirtmek suretiyle rapor alamıyorlar, devlet hastanesinden. Şimdi bu doktorumuzun başına bir iş gelirse, raporu vermeyen hastanelerin yöneticilerinin başına bir iş gelirse vah memleketin haline.