BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ölüyü canlı yayına alacaklardı!

Ahmet Mete Işıkara'nın oğlu Cengiz Işıkara, "Babamı öldükten sonra bile canlı yayına alacaklardı" dedi.

Abone ol

Türkiye'nin en önemli deprem uzmanları arasında olan Ahmet Mete Işıara'nın oğlu Cengiz Işıkara, babasının ölümünün ardından canlı yayına alınmak istediğini açıkladı.

21 Ocak 2013'te aramızdan ayrılan Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara'yı oğlu Cengiz Işıkara, bilinmeyen yönleri ve ailece yaşadıkları ilginç anılar eşliğinde anlattı. Hürriyet gazetesinden Cengiz Özbek'in haberine göre, Cengiz Işıkara, babasının vefatından sonra bir televizyon kanalından aranarak Ahmet Mete Işıara'nın canlı yayına bağlamak istediğini anlattı:

HENÜZ BÖYLE BİR TEKNOLOJİ İCAT EDİLMEDİ

24 Mayıs 2014'teki Çanakkale depreminin ardından benim cebimden babamı aradılar. Babam zaten benim hattımı kullanıyordu. Vefat edince de geri almıştım. Telefonun ucundaki kız, bir haber kanalından aradığını ve babamı canlı yayına bağlamak istediğini söyledi. "Maalesef henüz böyle bir teknoloji icat edilmedi hanımefendi" cevabını alınca şaşırdı. Babamın bir yıl önce vefat ettiğini söyleyince de panikleyip, yanındakilere kısık sesle "Ölmüş, ölmüş" dedi. Ardından da benden özür dileyerek telefonu kapattı.