BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

O Ses Türkiye'de yarışmacının annesi hem ağladı hem de ağlattı

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programının son bölümünde duygusal anlar yaşandı. Sahneye çıkan yarışmacının annesi gözyaşlarını tutamadı. Annesinin ağladığını gören yarışmacı da gözyaşlarına hakim olamadı.

O Ses Türkiye sahnesine çıkan Gökhan Karahan'ın kuliste bekleyen annesi duygularını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Annesinin ağladığını gören Gökhan da duygusal anlar yaşadı... O Ses Türkiye'ye İstanbul'dan katılan Gökhan Karahan, sahnede başarılı bir performans sergiledi. Performansıyla Murat Boz ve Seda Sayan'ı döndüren yarışmacı jüriyle sohbet ettiği sırada yarışmaya annesiyle geldiğini söyledi. Bu sırada jüri, anneyle konuşmak istedi. Duygularını paylaşan anne, gözyaşlarını tutamadı.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler