BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.439,48
MAGAZİN

Nusret Maduro'dan sonra şimdi de Çeçenistan liderini ağırladı!

Daha önce Venezüella lideri Nicolas Maduro'yu restoranında ağırlayan Nusret Gökçe, şimdi de Rusya'ya bağlı Çeçenistan'ın lideri Ramzan Kadirov'u ağırladı.

Sosyal medyada paylaştığı videolarla dünya çapında ünlenen kasap ve şef Nusret Gökçe, Dubai'deki restoranında, Rusya'ya bağlı Çeçenistan'ın lideri Ramzan Kadirov'u ağırladı.

Nusret'in şovu Messi'yle Pogba'yı met etti

Facebook'ta paylaşılan bir videoda, 'Salt Bae' olarak da tanınan Gökçe'nin, Dubai'deki Nusr-Et restoranında ağırladığı Kadirov'un masasına geldiği ve sosyal medyada ünlenmesine sebep olan kendine has vücut hareketleriyle Çeçen lider için et parçalarını dilimlediği görülüyor. Son dokunuş olarak kestiği et parçalarını alametifarikası olan bir hareketle tuzlayan restoran sahibi Gökçe, bu dilimlerden birini bir bıçağın ucuna yerleştirerek Kadirov'un ağzına götürüyor.

NİCOLAS MADURO'YU DA AĞIRLAMIŞTI: Öte yandan Kadirov, Nusr-Et restoranında yemek yiyen ilk lider değil. Daha önce Venezüella lideri Nicolas Maduro'nun, ülkesinde ekonomik kriz yaşanırken İstanbul'daki lüks Nusr-Et restoranında yemek yemesi tepkilere yol açmıştı.

Sitene Ekle