BIST 9.092
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,53
MAGAZİN

Sevda Demirel canlı yayında yalvardı: Artık benden kaçma Hande

Yıllar önce Hande Atazi'ne attığı tokatla çok konuşulan eski manken Sevda Demirel, Kanal D'deki 2. Sayfa programında Ataizin'e 'Artık benden kaçma' diyerek barışma çağrısında bulundu.

Kanal D'de ekrana gelen '2. Sayfa' programına konuk olan eski manken Seva Demirel, magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalar yaptı. ABD'li magazin yıldızı Kim Kardasian'a benzemek için estetik yaptırdığını kabul eden Demirel, yaklaşık 20 yıl önce canlı yayında tokat attığı Hande Ataizi'ye de barışma çağrısında bulundu.

Estetik bağımlısı olduğunu söyleyen Sevda Demirel, Kim Kardashian'a benzemek için estetik yaptırma kararı alma hikayesini şöyle anlattı;

"Ben spor dersleri veriyorum. Bir gün bir öğrencim dedi ki ‘Sevda sen Kim Kardashian’a benziyorsun’. Demez olaydı. Hemen doktora koştum. Minik minik operasyonlar yaptırdım. Bugüne kadar çok değişmedim, küçüklük resimlerim de var. Estetik bağımlısıyım. 10 yılda 10 ameliyat oldum. Burun ameliyatı oldum ve başka küçük operasyonlar. Yanaklarıma daha önceden yapılan dolgu hatası var, bu yüzden üç yılda bir operasyon geçirmek zorundayım. 

Yoksa ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Beni sadece Kim’e değil Asuman Krause’ye de benzetiyorlar. Kim Kardashian kadar güzel olmayabilirim ama çok şükür ben de güzelim. Babam da çok yakışıklıydı, Arap’tı. Benim dudaklarım, genlerim de oradan."

"ARTIK BENDEN KAÇMA" Ardından Demirel'e Hande Ataizi'ne canlı yayında tokat attığı olay soruldu. Yaptığından pişman olduğunu söyleyen Demirel, programda Ataizi'ne barışma çağrısında bulundu. Sevda Demirel şunları söyledi; "Tokat olayı artık bitsin istiyorum. Hande’ye barış mesajları da yolladım, ölümlü dünya sonuçta. O tokadın ardından 20 yıl geçti. Aslında ikimiz çok iyi partner olabilirdik. Handeciğim 20 sene geçti.  Zannediyorum çok olgunlaştık artık. Kocaman hanımlar olduk. Seni üzmek, canını acıtmak hiç istemezdim. Biliyorum sen de o sözcükleri bana kullanmak istemezdin. Bence ikimiz de o görüntülerden hiç memnun değiliz, o görüntüler ikimizi de çok zedeledi. Sen bir anne oldun, benden daha hassasındır. Benim barışma teklifimi geri çevirme, lütfen artık barışalım. Artık beni kabusun olarak görmekten vazgeç. Artık benden kaçma."

 

Sitene Ekle