BIST 10.169
DOLAR 32,17
EURO 35,05
ALTIN 2.467,36
HABER /  GÜNCEL

Kadın doktora dayak!

Sivas'ta fıkraları aratmayacak bir olay bayan doktorun başına geldi!

Abone ol

Sivas’ın Suşehri ilçesindeki bir dinlenme tesisinde hastalığı nedeniyle şoka giren annesini ayıltmak için tokat atan kadın doktor, bu durumu yanlış anlayan çevredekiler tarafından darp edildiğini iddia etti.

Annesini dövdüğü sanılarak darp edildiğini öne süren kadın doktorun şikayeti üzerine, 4 kişi gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ordu’nun Gürgentepe ilçesi Devlet Hastanesinde görev yapan uzman doktor N.A, 80 yaşındaki annesi N.G. ve çocuğuyla birlikte oyunu kullanmak üzere özel aracıyla Adana’ya hareket etti.

Sivas’ın Suşehri ilçesindeki bir dinlenme tesisinde mola veren doktor N.A, bu sırada bir rahatsızlığı nedeniyle şoka giren annesine müdahale etti.

Annesini ayıltmak için tokat attığını söyleyen N.A’ya, bu görüntüyü yanlış anlayan çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi.

Yaşlı kadını dövdüğü sanılan kadın doktor ile kendisine tepki gösteren vatandaşlar arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada, doktor N.A’nın darp edildiği öne sürüldü.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı gerekçesiyle olay yerine gelen ekipler tarafından Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan N.A, buradaki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Doktor N.A’nın şikayeti üzerine, kavgaya karıştığı ileri sürülen 4 kişi gözaltına alındı.