BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.441,23
HABER /  MAGAZİN

ERBİLZEDE konuştu

Mehmet Ali Erbil'in şaka yaptığı Hilmi Türe çok üzgün. Bu arada Türe'nin memleketinden Erbil'e tepki var.

Abone ol

Mehmet Ali Erbil'in canlı yayınlanan programında şaka yaptığı Hilmi Türe, ''Herkes kendini benim yerime koysun. O durumda kim ne hissederse ben de onu hissettim'' dedi.

AA muhabirine konuşan ''şakazede'' Türe, dün akşam canlı yayında yaşanan olayla ilgili üzgün olduğunu belirterek, herhangi bir yorumda bulunmak istemediğini kaydetti.

Türe, ''şakadan sonra neler hissettiniz?'' sorusuna ise ''Herkes kendini benim yerime koysun. O durumda kem ne hissederse ben de onu hissettim'' dedi.

''ŞAKA'YA TÜRE'NİN MEMLEKETİ KIZILCAHAMAM'DAN TEPKİ

Kızılcahamam Belediye Başkanı Adem Özbekler ise AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam programı izlemediğini belirterek, canlı yayında yaşanan olayı kendisini telefonla arayan hemşehrilerinden öğrendiğini kaydetti. Özbekler, programı izleyen çok sayıda Kızılcahamamlının, hemşehrileri Hilmi Türe'ye yapılan ''şaka''ya sert tepki gösterdiğini dile getirerek, ''Şakanın da bir sınırı var. Her ne kadar Hilmi orada ekmek parası için çalışıyor olsa da böyle bir şaka ile karşı karşıya kalması çok çirkin'' dedi.
Hemşehrilerine böyle bir ''şaka'' yapılmasına ilçe halkı olarak tepkili olduklarını belirten Özbekler, ''Bırakın hemşehrimize böylesi bir şaka yapılmasını, kime yapılırsa yapılsın, bunu kabul etmemiz söz konusu değildir'' diyerek, duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Sunucu Mehmet Ali Erbil, ATV'de dün akşam canlı yayınlanan ''Ya şundadır, ye bundadır'' programında, programa sürekli olarak katılanlardan Hilmi Türe'nin pantolonunu aşağı indirerek, ''şaka'' yapmıştı.