BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Mensahtan Cimboma yeşil ışık

Olimpik Lyon'un Ganalı savunma oyuncusu John Mensah, Galatasaray'a açık kapı bıraktı.

Abone ol

Olimpik Lyon'un Ganalı savunma oyuncusu John Mensah, Galatasaray'a açık kapı bıraktı. Hatılanacağı gibi sarı-kırmızılı kulübün Lyon'a bu futbolcu için yaptığı 4 milyon avroluk teklif kabul edilmemişti.

Goal.com'un haberine göre; John Mensah'tan Galatasaray'a yeşil ışık. Olimpik Lyon'da forma giyen 26 yaşındaki Ganalı stoper, sarı-kırmızılılarla görüşme izni verilmesi durumunda, Galatasaray'ın teklifini dinleyeceği mesajını verdi.

Kickoff.com adlı siteye konuşan Mensah, Galatasaray'ın kendisi için Olimpik Lyon'a resmî teklif yaptığını doğrulayarak, "Ben her zaman futbolcuların uçan kuşlar gibi olduğunu söylerim. Nerede konacağınız hiçbir zaman belli olmaz. Eğer Lyon kabul ederse onlarla konuşmam gerekir ve eğer teklifleri iyiyse, ne olacağını bilemezsiniz" dedi.

Yine de hedefinin Fransız takımında tutunmak olduğunun altını çizen Mensah, Lyon'da sıkça sakatlık yaşadığı için tam performansını hiçbir zaman ortaya koyamadığını ve bu kulüpte kalmaya devam ederek borcunu ödemek istediğini ifade etti.

2008-2009 sezonunun başında Rennes takımından Olimpik Lyon'a transfer olan Ganalı millî stoper, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sezon boyunca yalnızca 11 karşılaşmada görev yapabilmişti. Galatasaray Kulübü'yse, fiyatının 6-7 milyon avro dolaylarında olduğu ifade edilen Mensah için Lyon'a, yaklaşık 4 milyon avroluk bir teklifte bulunmuş; ancak Fransız kulübü bu teklifi reddetmişti.