BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Fırattan iki yeni iddia

AK Partili Fırat Baykal ile ilgili kalın bir dosya hazırladı. Düelloya çağırdığı CHP lideri için yeni iddialar ortaya attı.

Abone ol AK Partili Dengir Mir Mehmet Fırat CHP lideri Baykalla ilgili yeni iddiaları gündeme getirdi. Belgelediğini söylediği iddialar için CHP liderine düello çağrısı yaptı.

NTV’ye konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın mal varlığına yönelik kalın bir dosya hazırlığında olduğunu söyledi.

MAL VARLIĞI

Fırat, Baykal’ın eşi ile birlikte mal beyanı vermesini ve avukatlıktan elde ettiği mal varlığını açıklamasını istedi.

BAYKAL ŞOFÖR VE SEKRETER ÜZERİNDEN HİSSE SENEDİ ALDI

Fırat, yeni bir iddia gündeme getirerek CHP liderinin bir şoför ve bir sekreter üzerinden Çankaya’daki bir banka aracılığıyla hisse senedi aldığını ileri sürdü.
Fırat, “Türkiye Sinai Kalkınma Bankası’nda İş Bankası iştirakleri neden iki yabancı kişi üzerinden yapıldı? Bir parti liderinin hisse senedi ile oynayıp oynamaması beni ilgilendirmiyor. Etik bir kuralın ihlali var. İstifasını gerektirir. Hisse senetleri sınırlı bu sınırı aşabilmek için gayri ahlaki yöntem ile diğer vatandaşların hakkını gasp etti” dedi.

BAYKAL'IN PEŞİNDEYİM

Fırat, şöyle konuştu: “Baykal’ın peşindeyiz. ‘Deniz Baykal, Fırat’ın haddine mi?’ diyor. Benim haddime, ben halkın seçtiği milletvekiliyim.”  Fırat, Baykal’a “Sizinle ya da istediğiniz bir isimle yüz yüze bu belgeleri tartışalım” çağrısını yaptı.