BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Batmandan kara haber

Batman'ın kırsal kesiminde güvenlik güçleri PKK ile çatıştı. Kara haber tez geldi. Yine yüreğimize acı düştü.

Abone ol Batman'ın Sason İlçesi'nin kırsal kesiminde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, Jandarma Er Fahri Tekdoğan şehit oldu.

Bölgede arama tarama faaliyetlerini sürdüren güvenlik güçleri, dün saat 22.00 sıralarında Sason'un kırsal kesiminde bir grup PKK'lı teröristle karşılaştı.

Çıkan çatışmada ilk açılan ateşte Jandarma Er Fahri Tekdoğan ağır yaralandı. Batman Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tekdoğan, yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Güvenlik güçleri, teröristleri etkisiz hale getirmek için başlattıkları operasyonları sürdürüyor.

BABASIYLA KONUŞTU, 4 SAAT SONRA ŞEHİT OLDU

Batman'ın Sason İlçesi'nde çıkan çatışmada şehit olan 20 yaşındaki Jandarma er Fatih Tekdoğan'ın acı haberi baba ocağı olan Mersin'in Huzurkent Beldesi'ndeki evine ulaştı.

Oğluyla şehit olmadan 4 saat önce konuştuğunu anlatan şehidin babası 44 yaşındaki Abbas Tekdoğan, "Akşam oğlum telefonla beni aradı. Baba canım sıkılıyor, karakolda uzanıyorum, dedi. Telefonu kapattıktan sonra burada şiddetli yağmur yağdı. Sabaha karşı Jandarmalar oğlumun şehit olduğu haberini verince inanamadım. 'Ben daha akşam görüştüm nasıl böyle bir şey olabilir?' diyerek şaşırdım" dedi. 3 aylık evli olduğu öğrenilen şehidin eşi ve annesi sinir krizleri geçirdi.