BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.437,92
HABER /  GÜNCEL

Necmi Kadıoğlu kimdir eşi nereli bakın kaç çocukları var

Necmi Kadıoğlu kimdir aslen nereli eşi kaç yaşında? Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti. Herkesin merak ettiği isim haline gelen Necmi Kadıoğlu özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

İSTANBUL Esenyurt Belediye Başkanı istifa etti. İstifa eden belediye başkanı Necmi Kadıoğlu gündeme oturdu. Necmi Kadıoğlu'nun hayatına gelin yakından bakalım.

1954 yılında Gümüşhane'de doğdu. İlkokulu Gümüşhane'de orta, lise ve üniversite eğitimini ise İstanbul'da tamamladı. İş hayatına Gümrük Müşaviri olarak başladı. Mali Müşavir olarak çalıştı. Yurt içinde ve yurt dışında üstdüzey yöneticilik yaptı. 1992-1993 yılları arasında Kağıthane Belediyesi'nde Başkan Danışmanlığı yaptı. 1994-1998 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Kaynak ve İştirakler Daire Başkanlığı veBaşkan Danışmanlığı görevlerinde bulundu. 28 Mart 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde Büyükçekmece ilçesine bağlı Esenyurt Beldesi'nde Belediye Başkanı olarak göreve başladı. Esenyurt Kızılay Şube Başkanlığı görevini de sürdüren Kadıoğlu, iyi derecede İngilizce, Almanca ve Arapça dillerini bilmektedir. Necmi Kadıoğlu, Rabia Kadıoğlu ile evli. Çiftin 6 tane çocuğu bulunuyor. 

Necmi Kadıoğlu ve eşi Rabia Kadıoğlu belediyede aktif bir şekilde beraber çalışıyorlar.