BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Müzik ödülleri sahiplerine kavuştu

1. PALFM Müzik Ödülleri", Çırağan Sarayı'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Abone ol

Törende konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, "Radyoların bizim sesimizi topluma, toplumun sesini bize duyurma gayretleri ülkemizde çoğulculuğa ve demokrasiye büyük katkı yapıyor" dedi.

Henüz yayın yaşamının çok başında bulunan bir radyonun, Türkiye'de çok ses getiren bir iletişim aracı haline geldiğini belirten Günay, PALFM'in çok kısa bir sürede kamuoyunun yaşamında bir yer edindiğini kaydetti.

Gecede, en iyi albüm dalında Burcu Güneş, en iyi rock canlı performans dalında "Manga" grubu, en iyi pop erkek canlı performans dalında Murat Dalkılıç, en iyi pop kadın canlı performans dalında Ziynet Sali, en iyi çıkış yapan sanatçı dalında Mustafa Ceceli, en iyi cover dalında Yıldız Usmanova ve Yaşar, en iyi dizi müziği dalında "Deniz Yıldızı" dizisinin müziğiyle "Haydut" grubu, en iyi düet dalında Gülben Ergen ve Oğuzhan Koç ödül aldı.

En iyi erkek sanatçı dalında Murat Boz, en iyi grup dalında "Hepsi" grubu ve en iyi kadın sanatçı dalında Sıla'nın ödüle değer görüldüğü gecede, "Ah be kardeşim" klibiyle Yalın'a en iyi klip ödülü verildi.

En iyi rap sanatçısı ödülünü alan Sagopa Kajmer, "Şarkı Koleksiyoncusu" albümüyle de en iyi rap albümü ödülüne değer görüldü.

"Manga" grubunun "Dünyanın Sonuna Doğmuşum" şarkısı en iyi şarkı seçilirken, PALFM Özel DJ Ödülü'nü Nilüfer aldı.

Pop Müziğin Kraliçesi PALFM Özel ödülü'nü alan Ajda Pekkan, en iyi single ödülünün de sahibi oldu.

En iyi söz-beste ödülü Soner Sarıkabadayı'ya, en iyi aranjör ödülü ise Suat Aydoğan'a verildi.