BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Mustafa Sandal'ın kuzenine yangın şoku

Türkiye'nin önemli seslerin Mustafa Sandal'ın Beşiktaş'ta oturan kuzeninin evi yandı. İŞte yaşanan o korkunç olay

Abone ol

Beşiktaş’ta, sanatçı Mustafa Sandal'ın kuzeni Seda İleri’ye ait evde yangın çıktı

Seda İleri'nin annesine ait bitişikteki eve de sıçrayan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Ortaköy Mahallesi Ortabayır Sokak No 4/1'de bulunan tek katlı bir gecekonduda, dün saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın kısa sürede büyüdü. Patlama sesiyle dışarı fırlayan vatandaşlar, binadan yükselen alevleri gördü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sanatçı Mustafa Sandal'ın kuzeni Seda İleri'ye ait evdeki yangın, büyüyerek annesi Sema İleri'nin bitişikteki evine de sıçradı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Kontrol altına alınan yangın, iki evde de maddi hasara sebep oldu. Yangını haber alarak olay yerine gelen Mustafa Sandal'ın kuzeni Seda İleri, büyük panik yaşadı. İleri'yi polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı.

Teyzesinin ve kuzeninin evinde yangın çıktığını öğrenen Mustafa Sandal, olay yerine geldi. Basın mensuplarını gören Sandal, telefonla aradığı teyzesi ve kuzeniyle konuşarak basın mensuplarına görünmeden uzaklaştı.

Olayı anlatan Sema İleri, "Büyük bir patlama oldu. Yangın daha sonra bizim binaya da sıçradı. Yan tarafta kızım oturuyordu. Her hangi bir can kaybı yok" diye konuştu.

İtfaiye ve polis ekipleri, yangının çıkış sebebini belirlemek için çalışma başlattı.