BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.435,08

Mükemmeli arayan ruh

Bugün ufak tefek bir çok farklı konuyla ve günlük rutin işlerle ilgilenebiliriz. Yaşadığımız mekanların temizliği ve düzeni konusunda daha hassas olmamız mümkün.

Bugün 6 Mayıs Cumartesi... Satürn günündeyiz...

Başak burcundaki Ay iş, hizmet, çalışma, sağlık ve hijyen konularını öne çıkarıyor.

Bugün ufak tefek bir çok farklı konuyla ve günlük rutin işlerle ilgilenebiliriz. Yaşadığımız mekanların temizliği ve düzeni konusunda daha hassas olmamız mümkün. Çalışkan enerjiler birikmiş işleri bitirmek için değerlendirilebilir. Mükemmelleştirme çabamız küçük ayıntıları ve kusurları farketmemizi sağlayabilir. Eksik ve hatalara aşırı eleştirel yaklaşabiliriz.

Öğleden sonra 15:43’de Ay, Satürn ve Chiron ile gergin açılar yapacak ve boşluğa girecek.

Gerek kendimiz gerekse çevremizdeki kişiler, aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili hassasiyetler artabilir. Sağlık kontrolleri, tedaviler gündeme gelebilir. Kronik sağlık sorunlarına karşı tedbirli olmalı, özellikle yaşlı kişilerin şikayetleri ile ilgilenmeliyiz.

Öğleden sonraki saatleri kendimize ayırmak, biraz yalnız kalıp, ruhsal ve bedensel dinlenmek için de değerlendirebiliriz.

Ay 21:21’den itibaren Terazi burcuna geçecek. Değişen enerji dinamikleri önümüzdeki iki gün ilişkileri ve işbirliklerini ön plana çıkarabilir.