BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
POLİTİKA

Muharrem İnce: Orayı engellilere tahsis edeceğim

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Şanlıurfa'daki mitingde halka seslendi. Erdoğan'ın Marmaris'te 300 odalı yazlık saray yaptırdığını söyleyen İnce, 'Buradan açıklıyorum. Orayı size tahsis edeceğim, engellilere' dedi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Şanlıurfa mitinginde vatandaşlara hitap etti. İnce, Erdoğan'a ekranlarda tartışma çağrısını yineleyerek, "Bence gelecek. Ben gelmesini istiyorum. Siz bir televizyon kanalında, hemşehrimle, bay ekonomistle tartışmamı ister misiniz? Ben çok isterim. Bayılırım buna. Herhalde dünyada reyting rekoru kırarız. " dedi.

Muharrem İnce'nin açıklamaları: Peygamberler şehri Şanlıurfa'da ilk kez söylüyorum. Dünyanın en büyük islami Bilimler Üniversitesi'ni Şanlıurfaya kuracağım. Hayvancılara sesleniyorum. Zamanında çobanlık yapmış biri olarak söylüyorum. Çobanların sigorta primini devlet ödeyecek. Hala kuyulardan su çekiliyorsa bu Erdoğan'ın ayıbıdır. Marmaris'e 300 odalı saray yaptırıyor. Bu 300 odalı yazlık sarayı ne yapacağım? Buradan açıklıyorum. Orayı size tahsis edeceğim, engellilere.

Sitene Ekle