BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.442,01
HABER /  GÜNCEL

Müezzinoğlu’nun sigarayı bırakın çabası

Kırklareli’de esnafı ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sigara içenlerin yanına giderek sigarayı bırakmaları için ikna etti ve s...

Abone ol

Kırklareli’de esnafı ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sigara içenlerin yanına giderek sigarayı bırakmaları için ikna etti ve sigara paketlerini cebine koydu.
Trakya ziyaretleri kapsamında Kırklareli Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, iftar yemeği sonrası esnaf ziyareti düzenledi. Esnaf ziyareti esnasında İstasyon Caddesi’nde bir cafede Fatma Vural’ın sigara içtiğini gören Müezzinoğlu, Vural’ın sigarayı bırakmasını istedi. Müezzinoğlu, sigara içen Vural’la yaptığı anlaşma sonrası Vural’ı sigarayı bırakmaya ikna etti ve Vural’ın sigarasını alarak cebine koydu.
Bakan Müezzinoğlu, İstasyon Caddesi’nde vatandaş ile selamlaşırken sigara içen 2 kişiye daha rastladı geldi. Sigara içen kişiler ile arasında geçen diyalog sonrası kişileri sigarayı bırakmaya ikna eden Müezzinoğlu, sigara içen kişilerin sigara paketlerini alarak cebine koydu. Bakan Müezzinoğlu, danışmanlarına sigarayı bırakan kişilerin iletişim adreslerini ve cep telefon numaralarını almalarını talimat verdi. Sigarayı bırakan vatandaşların cafelerde yaptığı harcamalar ise Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, tarafından ödendi.
(İHA)