BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Mina Başaran ve arkadaşlarının cenaze töreni! Babası dedi ki...

15 Mart perşembe günü Mina Başaran ve arkadaşlarının cenazeleri kalktı. Mina Başaran'ın nişanlısı ile Burcu Urfalı'nın eşi Sinan Urfalı cenaze törenindeki halleri ile herkesi ağlattılar. Mina ve Burcu birlikte toprağa verilirken Ayşe And ve Aslı Gül'de Zincirlikuyau'ya defnedildiler.

Abone ol

Mina Başaran ile arkadaşlarının cenazeleri dün uçakla İran'dan İstanbul'a getirilmişti. Bugün Mina Başaran iki yakın arkadaşı ile aynı mezarlığa defnedilirken, Ayşe And ve Aslı Gül İzmirli de Zincirlikuyu mezarlığında toprağa verildi. Mina'nın diğer arkadaşları Jasmin Baruh Simone ve Liana Hananel için Musevi geleneklerine uygun cenaze töreni düzenlendi.

Mina Başaran son yolculuğuna bekarlığa veda partisine katılan yakın arkadaşları Nuran Sinem Akay ve Burcu Gündoğar Urfalı ile birlikte çıktı. Ataköy 5. Kısım Cami'nde her üçü içinde ikindi namazı müteakip cenaze namazı kılındı. Mina Başaran arkadaşları Sinem ve Burcu ile birlikte aynı mezarlıkta toprağa verildi.

Mina Başaran'ın babası Hüseyin Başaran'ın bu görüntüsü fena...

Mina Başaran ile arkadaşlarının cenaze törenine yoğun katılım olurken annesi Beril Başaran tabutun başından ayrılamadı. Mina Başaran'ın cenazesini kardeşi Can Başaran ve nişanlısı Murat Gezer cami avlusuna birlikte getirdi.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer ağladı Burcu Urfalı'nın eşi...Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer ağladı Burcu Urfalı'nın eşi...Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer ağladı Burcu Urfalı'nın eşi...Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer ağladı Burcu Urfalı'nın eşi...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN




MURAT GEZER AĞLADI

Nişanlısı ile 14 Nisan'da nikah masasına oturmaya hazırlanan Murat Gezer, dün de havaalanında onun cenazesini karşılayan isimdi. Bugün gazetelere ölüm ilanı veren Murat Gezer, 'Minik kalpli meleğim. Seni çok seviyorum beni bekle' satırları ile herkesi duygulandırdı. Murat Gezer cenaze töreninde metanetli durmaya çalıştı ancak sela verilirken gözlerinden yaşlar süzüldü.

BABASI DEDİ Kİ... : Mina Başaran cenazesi 8 yıl önce hayatını kaybeden dedesi Faruk Başaran'ın yanına defnedildi. Kızının Göktürk Mezarlığı'nda babasının kabrinin yanıbaşına defnedilmesini isteyen baba Hüseyin Başaran'dı ve "Orayı kendim için aldım ama kızımı koyacağım" dedi.

Mina Başaran ile nişanlısı Murat Gezer 14 Nisan tarihinde evleneceklerdi. Mina Başaran Dubai'ye de kız arkadaşları ile bekarlığa veda partisi yapmak için gitmişti.

CENAZEYİ NİŞANLISI MURAT GEZER ALDI : Mina Başaran'ın cenazesini gasilhaneden almaya nişanlısı Murat Gezer ve kardeşi Can Başaran geldi. Murat Gezer nişanlısının tabutu Ataköy 5. kısım camiine götürdüğünde de başından bir an bile ayrılmadı.

MİNA BAŞARAN'IN ARKADAŞLARI CENAZE TÖRENLERİ

Kazada yaşamını yitiren Mina Başaran'ın arkadaşı Zeynep Çoşkun’un cenazesi de Bursa'da yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

JASMİN VE LİANA'NIN CENAZELERİ

Bugün Jasmin Baruh Simone ve Liana Hananel'de Musevi geleneklerine uygun olarak Ulus Mearlığı’nda toprağa verildi.

Liana Hananel ve Jasmin Baruh Musevi mezarlığına defnedildiLiana Hananel ve Jasmin Baruh Musevi mezarlığına defnedildiLiana Hananel ve Jasmin Baruh Musevi mezarlığına defnedildiLiana Hananel ve Jasmin Baruh Musevi mezarlığına defnedildiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

 
AYŞE AND VE ASLI GÜL İZMİRLİ

Mina Başaran'ın yakın arkadaşlarından Ayşe And ve Aslı Gül İzmirli için de İstanbul'da cenaze töreni vardı. Ayşe And ve Aslı Gül İzmirli Zincirlikuyu mezarlığına defnedildi.

İran'daki Uçak kazasında ölen Ayşe And ve Aslı İzmirli'nin cenaze töreniİran'daki Uçak kazasında ölen Ayşe And ve Aslı İzmirli'nin cenaze töreniİran'daki Uçak kazasında ölen Ayşe And ve Aslı İzmirli'nin cenaze töreniİran'daki Uçak kazasında ölen Ayşe And ve Aslı İzmirli'nin cenaze töreniHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

And ailesinin gazetelere verdikleri ilanda duygulandıran şu mesajı paylaştılar:  "Kızımız Ayşemiz, can arkadaşları ile birlikte geçirdikleri uçak kazası sonucu 11 Mart 2018 tarihinde geldiği melekler diyarına melek olarak geri döndü. Aylin, Bülent ve Berfin'in yeğeni, İrem, Merve, Yasemin, Cem ve Kerem'in kuze, Fatma'sının ilk göz ağrısı, Mert'in pırlantası AYŞE'MİZ, bize verilen bir hediye idin, sonsuz sevgiyle yaşadın, sonsuz sevgiyle uğurlanıyorsun. Yolun, mekanın ışıklarla dolu olsun. Allah'ın rahmeti üzerinden hiç eksilmesin. Tekrar buluşuncaya dek kuğu boyunlumuz..."

PİLOT MELİKE KUVVET KONYA'DA UĞURLANDI

Mina Başaran ve arkadaşlarının hayatını yitirdiği kazada uçağı pilot Melike Kuvvet kullanıyordu. FETÖ mağduru eski bir TSK pilotu olan Melike Kuvvet'in cenazesi bugün Konya'da defnedildi.

Kaptan pilot Melike Kuvvet'in naaşı, öğle namazı sonrası kılınan  cenaze namazının ardından Üçler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Törene, 3. Ana Jet Üs Harekat Komutanı Albay Mete Kuş'un yanı sıra  Melike Kuvvet'in meslektaşları, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde ders verdiği  öğrencileri, ailesi ve yakınları katıldı.

İRANLI SUNUCUDAN TÜRKÇE JESTİ

İran devlet televizyonundan kazayla ilgili büyük bir jest yapıldı. Devlet televizyonunun sunucusu, Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a dönüş yolunda İran’da düşen Türk uçağında hayatını kaybeden kişiler için Türk halkına başsağlığı dileğinde bulundu. İranlı sunucu Rıza Raşitpur, mesajını Türkçe okudu.

Uçak kazasında ölen kabin memuru Eda Uslu son yolculuğuna uğurlandıUçak kazasında ölen kabin memuru Eda Uslu son yolculuğuna uğurlandıUçak kazasında ölen kabin memuru Eda Uslu son yolculuğuna uğurlandıUçak kazasında ölen kabin memuru Eda Uslu son yolculuğuna uğurlandıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN