BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

MHP'de Yusuf Halaçoğlu'na şok tepki!

Yusuf Halaçoğlu'nun CHP hakkında kullandığı ifadelere MHP'den de eleştiri geldi. Oktay Vural, Halaçoğlu'nun sözlerinin MHP'yi temsil etmediğini söyledi.

Abone ol

MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu'nun CHP hakkında söylediği sözlere partisinden de tepki geldi. MHP'nin diğer Grup Başkanvekili Oktay Vural, NTV'ye verdiği röportajda Halaçoğlu'nun sözlerini eleştirirken sözkonusu ifadelerin MHP'nin bakışını yansıtmadığını söyledi.

Canlı yayında konuşan Oktay Vural 'Yusuf Halaçoğlu'nun sözlerini tasvip etmiyoruz' dedi. "Bu sözler MHP'nin bakışını yansıtmıyor bu çok açık seçiktir" diyen Vural, Halaçoğlu'nun maksadı aşan ifadeler kullandığını ve bir açıklama yaparak durumu açıklığa kavuşturacağını söyledi.

HALAÇOĞLU NE DEMİŞTİ?

Meclis Başkanlığı seçiminde CHP'den gelen eleştirilere verdiği yanıtta "biz Eğer Sayın Deniz Baykal'ı desteklemiş olsaydık, dinsiz, inançsız bir partinin adamını seçtirdiniz' diye bize yükleneceklerdir" demişti. sözlerini kullandı.

ARINÇ, BAHÇELİ'YE HAVALE ETTİ!

Başbakan yardımcısı Bülent Arınç ise "Bahçeli herhalde gereğini yapar, Halaçoğlu kendi bilinç altında yatanı açıklamıştır." demişti.

CHP SERT TEPKİ GÖSTERDİ

CHP sözcüsü Haluk Koç, 'dinsiz' polemiğinde MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu'nun sözlerine isim vermeden tepki gösterdi.

MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu'nun CHP'ye yönelik 'Biz eğer Sayın Baykal'ı desteklemiş olsaydık dinsiz bir partinin adamını seçtiniz, diye bize yükleneceklerdi' sözlerine yanıt veren Koç, "Doğrudan isim de ortaya koyarak söyleyebileceğim ve altından kalkamayacakları çok ağır sözler söyleyebilirim. Düşünerek de söyleyebilirim, anında da söyleyebilirim. Eğer bir özür mekanizması geliştirmezler, söylediğinin bir sıkıntı anında istemeden ifade edildiğini ortaya koymazlarsa o zaman milyonlarca bu ülkede hem inançlarına bağlı hem namusuyla yaşayan tüm o insanlara yapılan hakaretin sorumlusuna bulduğumuz her alanda hak ettiği cevabı hem de en ağırından verebilecek noktadayız. Herkes aklını başına toplasın. Aklını başına toplarken haddini de bilsin" dedi.

VİDEO HAZIRLANIYOR...