BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.446,11
HABER /  GÜNCEL

Meteorolojiden bu 9 ile kuvvetli yağış uyarısı!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı iller için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, bazı illere yönelik "meteorolojik uyarı" yapıldı.

Uyarıya göre, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da görülecek yağışların, Diyarbakır, Batman, Siirt, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Bitlis ve Şırnak çevreleriyle Mardin'in kuzey ve doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Uyarıda, kuvvetli yağışın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

BÖLGELERİMİZDE HAVA ANSIL OLACAK?

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis bekleniyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer sis bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, orta ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

İÇ ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, Eskişehir dışında bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü yağışlı, gece ve sabah saatlerinde batısının yer yer sisli geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Yozgat'ın doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sinop ve Kastamonu çevrelerinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç ve batı kesimleri gece ve sabah saatlerinde yer yer sisli.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Elazığ, Tunceli, Bingöl, Bitlis ve Şırnak çevrelerinde yer yer kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Diyarbakır, Siirt, Batman çevreleri ile Adıyaman ve Mardin'in kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniyor.