BIST 9.786
DOLAR 32,60
EURO 35,01
ALTIN 2.449,22

Merkür Mars Kavuşumu Zihinsel Enerjiyi Yükseltiyor

Başak burcunda ilerleyen Ay sabah 05:22’de Yengeç burcundaki Venüs ile sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Bugün 27 Mayıs Çarşamba... Güneş günündeyiz...

Başak burcunda ilerleyen Ay sabah 05:22’de Yengeç burcundaki Venüs ile sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Ruhsal olarak daha huzurlu ve uyumlu hissetmemiz mümkün. Çevremizdeki bayanlar ve yakınlarımızla ilişkilerimiz destekleyici olabilir.

Ay gün boyu boşlukta olacak. Çok önemli girişimler, toplantılar ve alışverişleri biraz ertelemek doğru olabilir. Keyif aldığımız konular ve rutin işlerle ilgilenebiliriz.

İkizler burcundaki retro Merkür ve Mars bugün birleşecek. Zihinsel enerjimizin yükselmesi huzursuzluk ve gerginlik yaratabilir. Çok sayıda konuya ilgi duymamız ve değişken enerjiler hareketi arttırabilir.

Konuşmalarımızda kullandığımız sözcüklere dikkat etmeliyiz. Yanlış anlaşılmalar, günlük iletişim ve ulaşımda sorunlar yaşamamız mümkün.

Dün akşam etkinleşen Mars Neptün kare açısının etkisi devam ediyor. Genel sağlığımız, bağışıklık ve sinir sistemimiz biraz hassas olabileceği için kendimizi fazla zorlamamalıyız.

Su, sıvılar, kimyasal, ilaç ve alkolden gelebilecek zararlara karşı temkinli olmalıyız. Genel olarak enerji düşüklüğü hissedebiliriz. Sanat ve manevi konularla ilgilenmek ruhsal dengemizi korumamıza yardım edebilir.

Astrolog Demet BALTACI