BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
POLİTİKA

Meral Akşener Balıkesir adayını açıkladı

2019 Mart seçimleri için partiler adaylarını tek tek açıklamaya başladı. İYİ Parti de adaylarını yavaş yavaş açıklıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün grup toplantısında partisinin Balıkesir adayını açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın İsmail Ok olduğunu açıkladı.

Akşener; ''Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız İsmail Ok kardeşimdir. Kendisine "Balıkesir’e gideceksin"dediğimde "sayın başkanım sizin dediğiniz her şey benim için görevdir" dedi. İşte Akşener'in konuşmasından satırbaşları:

MİLLET SENDEN DE HESAP SORACAK: "AKP’ye, MHP’ye ve CHP’ye oy veren değerli kardeşlerim biz sisiz canımız kadar seviyoruz. Kendi seçmenimizle sizi ayırmıyoruz. Siz de bizim gibi daha huzurlu bir Türkiye istiyorsunuz ve bu amaç doğrultusunda size en yakın partiye oy veriyorsunuz. Hiçbir vatan evladı ülkesinin kötülüğünü istemez. Siyasetin sizin aranıza girmesine izin vermeyeceğiz.

Sitene Ekle
Etiketler