BIST 9.753
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.435,30
GÜNCEL

2030 yılından gelen zaman yolcusundan şok kehanetler!

Zaman yolcuları arasında en popüler olan Noah Novak tekrar ortaya çıktı. Gelecekle ilgili yenilikler hakkında video yayınlayan Noah, yeni bir iddiada bulundu. 2030 yılına yolculuk ettiğini söyleyen Noah, önümüzdeki on yıl için bomba kehanetlerde bulundu.

2030 yılından geldiğini iddia eden Noah, gelecekte yaşanacak yeniliklerden bahsetti. 2030 yılından geldiğini öne süren ve gelecekle ilgili yenilikler hakkında sık sık video yayınlayan Noah yeni iddialarda bulundu. Noah, açıklamalarında bilimin ve teknolojinin gelişeceği 2030 yılında, insanlık adına çok faydalı bir buluşun hayata geçirildiğini söyledi. Noah, 2030 yılında Güneydoğu Asya ülkesi olan Filipinler'de insanların bedenine çip yerleştireceğini söyledi.

Zaman yolcusu Noah'ın yeni iddiaları Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'le ilgili. Noah'a göre Filipinler 2030 yılı itibariyle vatandaşlarının beynine çip yerleştirmeye başlayacak.

Fakat çip yerleştirme isteğe bağlı şekilde uygulanacak. Noah, bu yeniliğin insanlık adına oldukça faydalı olacağını söylüyor.

Çip sayesinde insanların kişisel bilgilerine hızla erişilecek ve böylece olası hastalıkların önüne geçilecek ve suç oranları azalacak.

Videoyu izleyen çok sayıda kişi Noah'ın iddialarını yeterince inandırıcı bulmadı.

Bazı kullanıcılar Noah'a iddia ettiği gibi zamanda yolculuk yapabiliyorsa bunu tekrar yapmasını, bu anları kayda almasını ve ancak bu şekilde ikna olabileceklerini söyledi.

Sitene Ekle