BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.442,01
GÜNCEL

Melih Gökçek’ten manidar video

Son zamanlarda istifa etmesine kesin gözüyle bakılan Melih Gökçek, uzun bir aradan sonra twitterdan manidar bir video paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı son açıklama ile artık istifa etmesine kesin gözüyle bakılan ve bir süredir twitter paylaşımlarına ara veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün takipçilerinin cumasını, hazırlattığı 'Ankara videosu' ile kutladı. İşte Gökçek'in o paylaşımı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Melih Gökçek’le Ak Saray'daki görüşmesi ve istifa iddialarına ilişkin “Bunları konuştuk. Olay sadece Melih Bey’in şahsında değildir. Bazı arkadaşlarımız bundan rahatsızlık duymamalı. Aksine yönetimimiz böyle bir karar verdiyse, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızın yaptığı gibi o nezaketi gösterir” demişti. Bu açıklamanın ardından da tüm gözler Melih Gökçek’e kilitlenmişti.

Twitter’ı en etkin kullanan isimlerden olan Melih Gökçek ise sabah saatlerinde ilahili bir mesaj paylaştı. “Cumamız mübarek olsun” başlığıyla paylaşılan videoda, Ankara’nın görüntüleri eşliğinde yapılan bir ilahiye yer veriliyor.

Sitene Ekle