BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.435,24
HABER /  MAGAZİN

Margot Robbie'nin tatil fotoğrafları dikkat çekti!

Ünlü şarkıcı Margot Robbie instagram hesabından yayınladığı tatil fotoğrafları ile dikkat çekti.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Avustralyalı ünlü oyuncu Margot Robbie geçtiğimiz gün instagram hesabından yayınladığı fotoğrafları ile dikkat çekti. 

The Wolf Of Wall Street filminde sergilediği performans ile ününe ün katan 23 yaşındaki ünlü oyuncu Margot Robbie instagram hesabından yayınladığı bikinili fotoğrafı ile sosyal medyada dikkat çekti. Z for Zachariah adlı film projesinde yer alan ünlü oyuncu Margot Robbie çekimler sonrası arkadaşları ile çıktığı tatilden fotoğrafları instagram hesabından yayınladı.

1.20140422111713.jpg

Z for Zachariah adlı film projesi çekimlerinden sonra Londra'daki arkadaşları ile Nicaragua adlı tropik tatil beldesinde tatil yapan ünlü oyuncu çekilen bikinili fotoğrafını instagram hesabından yayınlaması ile sosyal medyada büyük dikkat çekti. Güzel oyuncu havuz başında bikinisi ile çektirdiği fotoğrafını yayınlaması ile takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutulan ünlü model sosyal medyada dikkat çekti.

2.20140422111929.jpg

Geçtiğimiz günlerde kusursuz fiziğinin sırrını yaptığı spora ve yogaya borçlu olduğunu açıklayan 23 yaşındaki güzel oyuncu Margot Robbie ayrıca yakın bi arkadaşı ile havuz başında gün batımında yaptığı yoga fotoğrafınıda instagram hesabından yayınladı.

3.20140422112041.jpg

Yayınladığı tatil fotoğraflarının altına düştüğü not olarak 'Keşke burada olabilseniz...' yazısı ile takipçileri tarafından dikkat çekerken ünlü şarkıcının son günlerde sosyal medyada epey popüler olduğu ve takipçilerinin günden güne arttığı belirtilirken önümüzdeki günlerde vizyona girecek Z for Zachariah filmi ile adından daha da çok söz ettireceği belirtildi.