BIST 9.909
DOLAR 32,46
EURO 34,69
ALTIN 2.434,33
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Mabel Matiz'in albüm ve turne sürprizi

Kısa bir aradan sonra yeni albümü 'Gök Nerede' ile dinleyicilerinin karşısına çıkan Mabel Matiz'den mart ve nisan ayları için turne sürprizi geldi.

Abone ol

Doğup büyüdüğü Akdeniz kültürünün samimiliğini müziğinde yavaş yavaş yudumladığımız,yerleşik algıları yıkan,özlediğimiz şarkıları söyleyen,şarkı sözlerindeki betimlemelerine hayran olduğumuz farklı tarzı,ve baş döndürücü melodileriyle son zamanlarda adını sıklıkla duyduğumuz Mabel Matiz,övgülere doymayan albümü “Yaşım Çocuk” tan sonra dinleyicilerini şimdi de yeni albümü “ Gök Nerede” ile mest etmeye hazırlanıyor.

Video klibinin yönetmenliğini Aytekin Yalçın ve Mabel Matiz'in birlikte üstlendiği şarkı,bizleri yine aşkla samimiyetle selamlıyor. Çekimleri 3 günde Prag ve İstanbul şehirlerinde gerçekleşen video klip büyüleyici görselliği ve seyredenleri kendi duygu dünyalarında yolculuğa çıkaran şiirsel anlatımıyla hemen dikkat çekiyor.

Yayınlandığı ilk günden beri 1 numaraya yerleşen,eleştirmenlerin sözleriyle daha da taçlanan ''Gök Nerede''albümü bugün müzik marketlerdeki yerini alıyor.2015 Mart ve nisan aylarında, Türkiye'nin yaklaşık 30 şehrini kapsayacak olan 'Gök Nerede Türkiye Turnesi' merakla bekleniyor.