BIST 8.823
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.239,06
HABER /  MAGAZİN

Senem uyuşturucuya tövbe etti!

Magazin gündemine bomba gibi düşen fotoğraf kareleri Senem Kuyucuoğlu'nu bir kez daha zor günler yaşatıyor.

Abone ol
Türkiye güzeli Senem Kuyucuoğlu'na annesi sahip çıktı. Kızının gençlik hatasına düştüğünü ve savcılığa tüm bildiklerini anlatacağını söyleyen Nergis Kuyucuoğlu, kızını tedavi için İzmir'e götüreceğini anlattı. Bu arada ünlü güzele ilk uyuşturucuyu ise Tolga Karel'en verdiği iddia edildi.

Magazin gündemine bomba gibi düşen fotoğraf kareleri Senem Kuyucuoğlu'nu bir kez daha zor günler yaşatıyor. Afrika'da Cape Town'daki uyuşturucu partisinden görüntüleri kamuoyuna yansıyan Senem Kuyucuoğlu'na destek ise yine ailesinden geldi. İşte Senem'in annesi Nergis Kuyucuoğlu'nun anlattıkları;

SENEM KUYUCUOĞLU'NDAN ŞOK FOTOĞRAFLAR- TIKLAYIN

"Benim kızım bir gençlik hatası yaptı. Onu bu duruma düşürenler ise hanımefendi gibi geziyorlar. Yarın savcılığa gidip bütün bildiklerimi tek tek anlatacağım. Daha sonra kızımı tedavi ettirmek için İzmir'e götüreceğim. O tacını takarken de yanındaydım en kötü günlerinde de yanındayım. Ben bir anneyim. Kızım için ölürüm.
 
"TEK HATASI SAF OLMASI" 
 
Ben 55 yaşına kadar köpek gibi çalıştım. Çocuklarımın boğazından haram lokma geçirmedim. Bu çirkin iftiraları atanlar hesabını verecek. Kızımın tek bir hatası var o da çok saf olması. Kendisine zararı oldu ama kimseye zararı dokunmadı. Onu bu duruma işsizlikten dolayı girdiği depresyon getirdi.
 
TÖVBE EDİP BIRAKACAK
 
Afrika'da Cape Town'da katıldığı partilerde uyuşturucu kullanan Senem Kuyucuoğlu, annesine söz verdi. Uyuşturucuya tövbe edeceğini söyleyen güzel manken, annesiyle yeni bir hayata başlamak istediğini söyledi.