BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kitabın yanında ücretsiz çay

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir kırtasiyeci, ilçedeki kafelerde çay fiyatlarının 4 TL olmasına tepkisini göstermek için ilginç bir kampan...

Abone ol

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir kırtasiyeci, ilçedeki kafelerde çay fiyatlarının 4 TL olmasına tepkisini göstermek için ilginç bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında kitap fiyatlarını 12 TL yapan kırtasiyeci, kitabın yanında ücretsiz çay ikram ediyor.
Kadirli ilçesinde kitap ve kırtasiye işi yapan Bünyamin Taşkaya isimli vatandaş, ilginç bir kampanya başlattı. 4 kişi kafeye gidip birer çay içtikten sonra 12 TL ödeme yapınca böyle bir kampanya yapmaya karar verdiğini belirtti . Ayrıca kitap almaya gelen kişinin yanında kaç kişi olursa olsun ücretsiz çay kampanyasına başladı.

İLÇEDE OKUMA ORANI DÜŞÜK
Kırtasiyeci Bünyamin Taşkaya, kampanyanın bir başka sebebinin de ilçede kitap okuma oranının düşük olmasını gösterdi. Taşkaya, “80 Bin nüfuslu ilçede 2 yılda 80 kitap satamadım" dedi.
Kitap almaya gelenler ise halinden oldukça memnun . Kırtasiyede hem kitap aldıklarını,hem sohbet etme ve kitap okuma imkanlarının olduğunu hemde bedava çay içtiklerini belirten gençler kampanyanın devam etmesini istiyor .
(İHA)