BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.439,17
HABER /  DÜNYA

Kendisini aldatan eşini bıçakladı

Edirne’de, eşini dostuyla evde basan öfkeli koca, karısını bıçakladı.<br/>Edinilen bilgiye göre, M.C. problemler yaşadığı ve boşanma davası ...

Abone ol

Edirne’de, eşini dostuyla evde basan öfkeli koca, karısını bıçakladı.
Edinilen bilgiye göre, M.C. problemler yaşadığı ve boşanma davası devam ettiği 14 senelik eşinden ayrılacak olması sebebiyle, erkek arkadaşı Ü.G.’nin yardımıyla kendisine ev tuttu. M.C. öz kızı ile kalırken, Ü.G.’yi de eve davet etti. Ancak o sırada eşi F.C.’nin eve gelmesi üzerine paniğe kapılan kadın, Ü.G.’yi, eşinin görmemesi için evin tuvaletine soktu.
Kızının kapıyı açması üzerine durumdan şüphelenen F.C. ise doğruca tuvalete doğru gitti. Eşinin tuvalete gitmesini engellemek isteyen M.C. ile F.C. arasında arbede yaşanırken, iddiaya göre F.C. eşi M.C.’yi darp etmeye başladı. Çıkan arbededen yararlanmak isteyen Ü.G. ise tuvaletten çıkarak evden kaçtı.
Durumu anlayan F.C. de, karısını göğsünden bıçaklayarak yaraladı. Hayati tehlikesi bulunan M.C. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde göğüs cerrahisi bölümünde tedavi altına alınırken, F.C. ise ifadesinde eşi ile dostunu evde bastığını, bunun üzerine çok sinirlendiğini ve eşini bıçakladığını söyledi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)