BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kenan Evren için verilen en ilginç ölüm ilanları

Kenan Evren'in ölümünün ardından Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından 'Kulüp üyesi olması' itibariyle vefat ilanı verildi. İşte Kenan Evren için verilen ölüm ilanları...

Abone ol

7'nci Cumhurbaşkanı ve 12 Eylül cuntasının lideri Kenan Evren'in vefatı üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü, Genel Kurmay Başkanlığı ve Kenan Evren Eğitim Vakfı gibi kurumlar gazetelere başsağlığı ilanı verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ilanında, kulübün 5200 sicil no.lu üyesi' olarak tanımlanan Evren için, 'Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz' denildi.

fenerbahce-kenan-evren-vefat-ilani.jpg 

EN ÇOK DİKKAT ÇEKEN İLAN

Kurumların dışında bazı vatandaşların da gazetelere Kenan Evren için başsağlığı ilanı verdiği görüldü. K. Ahmet Günday Ailesi'nin başsağlığı ilanı da bu ilanlar arasında yerini aldı.

"MİLLETİMİZİ ÇOK BÜYÜK FELAKETTEN KURTARAN..."

K. Ahmet Günday Ailesi ilanında şu ifadelere yer verdi, "Milletimizi çok büyük felaketten kurtaran, o günlerin şartlarında %5'i yanlış olsa da %95'i milletimizin hayrına uygulamalarla bizlerin bu günlere salimen gelmemizi sağlayan 7. Cumhurbaşkanımız Kenan Evren'in vefatı nedeniyle milletimize başsağlığı dileriz."

İşte o ilanlar:

kenan-evren-vefat-ilanlari.jpg