BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,32
HABER /  GÜNCEL

Kayseri'de sokak ortasında vahşet!

Kayseri'de kaçan boğayı yakalamak isteyen kasaplar öyle şeyler yaptı ki izleyen insanlığından utandı!

Abone ol
Kayseri'de kaydedilen görültüler tüyler üpretti! Kesimhaneye götürülüren kaça boğa, bir türlü yakalanamayınca defalarca bıçaklandı.  Kamyonetle sıkıştırılan fakat buna rağmen yakalanamayan boğanın ayakları kesildi, hareket edemeyince de sokak ortasında kesildi.

Kocasinan ilçesi Erkilet bulvarında meydana gelen olayda, Karpuzatan mevkiinde bulunan bir mezbahaya kesilmeye götürülen boğa, kasapların elinden kaçtı. Erkilet bulvarına çıkan boğa yoldan geçen 2 kamyonet ve 3 otomobile çarptı. Önüne çıkan Salman Adak ve Ömer Mızrak’ı da yaraladı.
 
KANLAR İÇİNDE KALDI
 
Büyükbaş hayvanı yakalamaya çalışan 4 kasap ise, boğanın önünü kamyonetle keserek, yakalamak istedi. Kasaplar, köşeye sıkışan boğayı önce iple, sonra mızrak gibi uzunca bir sopanın ucuna bağlanan bıçakla yaraladı.Kanlar içerisinde kalan hayvan, can havliyle bir akaryakıt istasyonuna da girip, burada çalışanları da kovaladı.

fft2mm5872636.jpg

AYAKLARI KESİLDİ
 
Bu arada, Kocasinan Belediyesi Veteriner Müdürlüğüne ait bir ekip, boğaya iki uyuşturucu iğne attı. Uyuşan hayvan buna rağmen tekrar caddeye doğru kaçarken, arkasından yaklaşan 2 kasap, hayvanın arka ayaklarına bıçak darbeleri attı. Kaçamayacak hale gelen boğa daha sonra düştüğü belediye otobüs durağı önünde kasaplar tarafından kesildi. Vinçle olay yerinden kaldırılan boğa daha sonra Karpuzatan mevkiinde bulunan mezbahaya götürüldü.