BIST 9.909
DOLAR 32,47
EURO 34,70
ALTIN 2.435,93
GÜNCEL

Tornado deponun içine işte böyle girdi, ortalığı savaş alanına çevirdi!

ABD'nin Spartanburg şehrinde meydana gelen kasırga sırasında, hortum ve fırtına saniyeler içerisinde iş yerini adeta yıktı...

ABD’nin Güney Karolina eyaletine bağlı olan Spartanburg şehrinde kameralara yansıyan tornadonun görüntüleri izleyenleri korkuttu. Bir depodaki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, depoda aniden bastıran fırtınayı gören işçiler camlardan uzak bölümlere doğru koşturuyor. Birkaç saniye içinde ise hortum binanın içine giriyor ve ortalığı savaş alanına çeviriyor. Tornadonun içeri girdiği anlar ise kameralara saniye saniye işte böyle yansıyor. Şans eseri kimsenin yara almadan kurtulduğu depoda ise milyonlarca dolarlık hasar olduğu belirtildi.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle