BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.307,42
GÜNCEL

Mahmud Abbas, İsrail'e meydan okudu: Bana sınırlarını göstersin

İstanbul'daki İİT zirvesinde konuşan Filistin lideri Abbas, 'ABD artık barış sürecinde ara bulucu vasfını yitirmiştir. İsrail'e buradan meydan okuyorum, bana sınırlarını göstersin' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin talebiyle olağanüstü toplanan İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) zirvesinin açılışında konuşan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas "Trump Kudüs'ü İsrail'e hediye olarak takdim ediyor. Sanki dünyada tek karar veren kendisiymiş gibi davranıyor. ABD'nin arabulucuğuna artık asla izin vermeyeceğiz, ABD yönetimiyle her daim işbirliği içerisindeydik. Bu son karar bütün çizgilerimizi aşmıştır. Bizler kendileriyle resmi olarak bir anlaşma yaptık. Bu anlaşma gereği bazı uluslararası teşkilat ve örgütlere üye olmamayı kabul ettik. Buna karşılık, Kudüs'ün başkent olarak tanımaması ve Washington'daki ofisimizi kapatmamasını istedik. ABD bu anlaşmayı bozdu, o bozduysa biz de verdiğimiz sözlerden geri adım atacağız" dedi.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler