BIST 8.802
DOLAR 32,34
EURO 35,09
ALTIN 2.239,27
HABER /  GÜNCEL

Kara haber ardarda geldi! 2 asker şehit oldu

Osmaniye ve Gaziantep illerinden gelen son dakika haberlerine göre yine şehitlerimiz var. PKK saldırıları yine iki ocağa ateş düşürdü.

Abone ol

OSMANİYE ve GAZİANTEP'ten gelen son dakika haber yine ocaklara şehit ateşini düşürdü. Osmaniye'de Zorkun Yaylası'nda PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanan Er Ufku Demirel, tedavi gördüğü Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde şehit oldu. Gaziantep'te ise düzenlenen silahlı saldırıda bir asker şehit oldu.

Bugün sabah saatlerinde Zorkun Yaylası'nda jandarma kuvvetleriyle PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada Ufku Demirel isimli er ağır yaralandı.

ŞEHİT DÜŞTÜ

Osmaniye'deki ilk müdahalesinin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edilen yaralı asker, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit erin cenazesinin memleketi Tokat'a götürüleceği öğrenildi.

GAZİANTEP'TE OPERASYON BAŞLATILDI

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda bir asker şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, Amanos Dağları'nda arazi arama tarama faaliyeti yürüten jandarma özel harekat birliğine, teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunuldu.

Açılan ateş sonucu yaralanan bir asker, helikopterle Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesine kaldırıldı.

Yaralı asker, müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Saldırının ardından bölgede operasyon başlatıldı.

TSK'DAN İLK AÇIKLAMA

05 Ekim 2015 saat 06.15'te, Osmaniye Hasanbeyli ilçesinde bir gün önce dört adet rüzgar tribününün Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından El Yapımı Patlayıcı ile kullanılamaz hale getirilmesi sonrası başlatılan operasyon esnasında çıkan çatışmada, Kahraman bir silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmış, derhal helikopter ile Adana Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edilmiş, ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.