BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Kamalak'tan terörü bitirme formülü

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, terör olaylarını değerlendirirken AK Parti'ye de göndermelerde bulundu.

Abone ol

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, terör saldırılarını değerlendirdi. Kamalak ayrıca, AK Parti'nin 12 Haziran 2011 seçimleri için hazırlattığı şarkıya atıfta bulundu ve "Yel gider dağ kalır, gül gider bağ kalır" diyerek AK Parti'ye göndermelerde bulundu.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak Ak Parti'nin 12 Haziran 2011 seçimlerinde hazırlatılan seçim şarkısına atıfta bulunarak şöyle dedi: "Hani bir şarkı vardı. Aynı dağın yeliyiz biz, aynı bağın gülüyüz biz, diye doğru. Ama unutmamak gerekir ki, yel gider dağ kalır, gül gider bağ kalır. Milli görüşün tek temsilcisi, dağ gibi Saadet Partisi'dir"  

ANAVATAN BENZETMESİ

1990'lı yıllarda Anavatan Partisi'nin de büyük parti olarak göze çarptığını, ancak şu anda Anavatan Partisi'nin yok olduğunu hatırlatan Kamalak, Milli Görüş'ün temsilcisi olan Saadet Partisi'nin ayakta kaldığına da dikkat çekti.

TERÖRÜN ÇÖZÜMÜ

Terör örgütünün saldırıları ve verilen şehitler hakkında da görüşlerini dile getiren Mustafa Kamalak, "Şehit olan da, katillik yapan da Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanını taşıyor. Terör dolayısıyla kaybettiğimiz insan sayısı, Kurtuluş Savaşı'nda kaybettiğimiz insan sayısını geçti. Bu sorunun çözümü, islam kardeşliğidir. Onun da temsilcisi milli görüştür. Milli görüşün iktidar olmadığı her gün, şehit geliyor." ifadelerini kullandı.