BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kadıköy'de dev derbi-Canlı izle FB-GS maçı

14 yıldır Galatasaray'a evinde kaybetmeyen F.Bahçe, yine sahne alıyor. Fenerbahçe-Galatasaray maçı canlı izle- Maçın tüm golleri

Abone ol

Fenerbahçe, derbide Galatasaray kalesini şut yağmuruna tutacak. Fenerbahçe’den daha az pozisyon veren Galatasaray, son yıllardaki derbi performansına ve Mancini’ye güveniyor. 

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇININ CANLI YAYINI 

ÜSTÜNLÜĞÜNÜ SÜRDÜRMEK İSTİYOR
Ligde 25 gol atan Fenerbahçe, girdiği 67 gol pozisyonuyla bu alanda da zirve de bulunurken, %35'lik gol pozisyonunu gole çevirme yüzdesine sahip.

Muslera'sız sahaya çıkacak olan Aslan, Kadıköy şanssızlığını kırmak istiyor. 14 yıl sonra galibiyet isteyen Cimbom'un en önemli özelliği ise derbi başarısı. Son 3 sezonda sadece 2 defa sahadan boynu bükük ayrılan G.Saray, Kadıköy'den mağlubiyetle ayrılması durumunda ilk defa 11 haftada F.Bahçe'den 9 fark geride kalmış olacak. G.Saray'ın dikkat çeken iki özelliği ise 34 ile F.Bahçe'den az gol pozisyonu vermesi ve Mancini'nin devraldığı takımlarda ilk derbileri kaybetmemesi. 

19 DERBİNİN 12'SİNDEN PUAN ÇIKARDI
19 lig derbisine çıkan Mancini bunların 12'sinden puan çıkardı. Lazio, İnter ve M.City'de görev yapan İtalyan hoca, 7 galibiyet, 5 beraberlik aldı.

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Yusuf Öz, Kemal Yılmaz
YAYIN : Lig TV 
SAAT : 19:00 
SICAKLIK : 13 Derece / Bulutlu