BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,80
ALTIN 2.443,41
HABER /  MAGAZİN

Justin Bieber'ın menajeri kafaları karıştırdı!

Geçtiğimiz gün müziği bıraktığını açıklayan Justin Bieber'ın menajerinden yeni bir açıklama geldi.

Abone ol

Ünlü şarkıcı Justin Bieber, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir radyo programında müziği bıraktığını açıklayarak hayranlarını yasa boğmuştu. Bugun ünlü şarkıcının menajerinden gelen bir açıklama ise kafaları karıştırdı.

justin-radio.jpg

Dün katıldığı bir radyo programında müziği bıraktığını açıklayarak herkesi şaşırtan ünlü şarkıcı Justin Bieber, noel tatili için Hollywood'dan ayrılarak ailesinin yanına Kanada'ya gitti. 19 yaşındaki popçunun sansasyonel açıklarının ardından Kanada'ya ailesinin yanına uçması herkes tarafından farklı yorumlansa da Bieber'ın menajerinin yaptığı açıklama kafaları karıştırdı.

Yeni filmi 'Believe' in vizyona girmesi ile hayranlarına küçük bir noel şakası yaptığını açıklayan Bieber'ın menajeri
' Justin zorlu bir dönemden geçiyor fakat kimse endişelenmesi o hiçbir yere gitmiyor.Yaptığı sadece ufak bir şakaydı' sözleri ile kafaları karıştırdı.

justin2.jpg

'Listen' single bir haftada 1.2 milyon kez indirildi ve yeni filmi 'Believe' bu gece vizyona giriyor. Herşey yolunda ve Justin emekli falan olmuyor' açıklaması ile sözlerini noktalayan menajeri ile Justin Bieber'ın söyledikleri arasındaki tutarsızlık kafaları karıştırdı.