BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.443,52
HABER /  MAGAZİN

İşte Justin Bieber'ın yeni sevgilisi!

Yovanna Ventura ve Justin Bieber arasında çıkan aşk dedikoduları gündeme bomba gibi düştü.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü şarkıcı Justin Bieber kısa süredir Cannes şehrinde sürdürdüğü çapkınlık turlarının meyvesini toplamışa benziyor.

Selena Gomez ile yaşadıkları fırtınalı aşkları gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Justin Bieber eski sevgilisi Gomez'i terk ettikten sonra kısa süreli bir çapkınlık turuna çıktı. İlk olarak sosyetik güzel Kim Kardashian'ın kardeşi Kylie Jenner ile Las Vegas'ta haftasonu kaçamağı yapan ünlü şarkıcı daha sonra çapkınlık turuna Fransa'da devam etti. 

1.20140527165348.jpg

20 yaşındaki ünlü şarkıcı Justin Bieber 67. Cannes Film Festivali için Fransa'ya giderken ünlü akının yaşandığı Cannes'da çapkınlık turlarına devam etti. Cannes'in en ünlü gece klübünde Paris Hilton, Adriana Lima ve Barbaba Palvin gibi ünlü isimlerin yanı sıra tanınmayan birkaç güzellede görüntülenen Justin Bieber, ünlü tasarımcı Roberto Cavalli'nin yat partisinde hayalindeki güzele ulaştığı iddia edildi. Bir süre önce Miami sahilinde birlikte görüntülendiği 18 yaşındaki ünlü model Yovanna Ventura ile hakkında çıkan aşk dedikoduları gündeme bomba gibi düştü.

2.20140527165732.jpg

Ünlü model ile sosyal paylaşım sitesi instagram üzerinden iltifatlaşan Justin Bieber, güzel modelin Dolce elbisesine övgüler yağdırdı. Ünlü model Yovanna Ventura'da Justin Bieber'ın Cannes'daki takım elbisesine övgüler yağdırırken ünlü ikili arasındaki yakınlığın aşka dönüştüğü iddia edildi. Birbirlerinin fotoğraflarını instagramdan yayınlayarak övgüler yağdıran ünlü ikili haklarında çıkan aşk dedikodularına ne gibi bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.