BIST 9.931
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.440,99
HABER /  MAGAZİN

İşte Gülben Ergenin son hali

Gülben Ergen ikinci kez hamile. Hem de ikiz bebek sahibi olacak. O mutlu günlere az kaldı. Ergen de epeyce kilo aldı. Ama üzerine de bir güzellik geldi. İşte o hali;

Abone ol

İNTERNETHABER

İkiz bebek taşıyan Gülben Ergen'in doğumu yaklaştı. Yaz sonunda bebeklerini kucağına alacak olan Ergen son haftalarda sağlık açısından hiçbir programa katılmamayı tercih ediyordu. Ya da katıldığı programlarda ani hareketlerden kaçıyor, sürekli oturuyordu. O yüzden şimdiye kadar sanatçının bu hamileliğinde genel plan bir görüntüsü yoktu.

Dün gece Okan Bayülgen'in Makine'sine konuk olan Ergen programa yine oturarak başladı. Ancak Bayülgen'in isteği üzerine kalkarak kendini gösterdi. Herkes Ergen'in aldığı kilolara rağmen yüzünün çok fazla şişmanlamadığı konusunda hemfikir oldu.

SİZ DE BACAK ARASINA YASTIK KOYUYOR MUSUNUZ?

Bebeğini kucağına almak için gün sayan sadece Ergen değildi. Bayülgen'in eşi Şirin Ediger'in de 6 aylık hamile olması nedeniyle Ergen ünlü şovmene takıldı. Gece siz de ayaklarınızın arasına yastık koyuyor musunuz? diye sordu. Bayülgen bir süre muzipçe gülümsedikten sonra "Bazen şurama kadar geliyor. Ama söylemiyorum" dedi.

İŞTE İKİZLERE HAMİLE GÜLBEN ERGEN

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]

[PAGE] [PAGE]