BIST 9.754
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.456,67
HABER /  MAGAZİN

İngiliz Hastanın seks skandalı!

İngiliz Hasta filmi ile Oscar'a aday olan ünlü aktör zor durumda. Uçakta seks yaptığı hostes herşeyi itiraf etti;

Abone ol

Avusturalya Havayolları Qantas’da çalışan hostes Lisa Robertson, "İngiliz Hasta" filmindeki rolüyle Oscar’a aday gösterilen ünlü aktör Ralph Fiennes ile uçağın tuvaletinde seks yaptığını itiraf etti. İngiltere’nin en yüksek tirajlı bulvar gazeteleri News of the World, The Mail on Sunday ve Sunday Mirror, hostesin açıklamaları için yarışa girdiler.

YOLCU MEMNUNİYETİ

Qantas’ın işten çıkardığı 38 yaşındaki hostes Lisa Robertson, kurallarını çiğnemediğini söyledi ve "Biz yolcuları uçuş sırasında memnun etmeye çalışırız. Böyle şeyler normal hayatta her zaman olur. Ralph Fiennes ile de 35 bin fit’te oldu" diye konuştu.

OKYANUS ÜZERİNDE

Uyuşturucu kullandığı saptanan hostesin geçmişindeki rezaletlerini sergileyen News of the World, Lisa Robertson’un bir erkeği yatağa sürüklerken göğsü açık resmini yayımladı. İngiliz gazetelerindeki haberlere göre, okyanus üstünde seyrederken hostes Lisa Robertson, filmlerinden hayran olduğu ünlü aktörün cazibesine kapılarak, bir işaret yapıp tuvalete gitti. Ralph Fiennes de hostesin peşinden tuvalete girdi ve 15 dakika tuvalette birlikte kaldılar.

PREZERVATİFİ YOKTU

Arkadaşlarına tuvalette nasıl zevkten kendinden geçtiğini anlatan Lisa Robertson, sevişmelerinin tuvaletten önce çekilmiş perdelerin arkasında başladığını anlatırken, "Yakalanmaktan korkmadım. Her şeyi göze almıştım. Biri perdeyi çekse yakalanacak ve işten de atılacaktım. Bir dakika gel deyip elinden çekip onu tuvalete götürdüm. Ralph iyiydi. Her şeye değdi. Hindistan’a AIDS üzerine konferans vermeye giden aktörün prezervatif kullanmamasına çok şaşırdım" dedi.

OTELE DAVET ETTİ

44 yaşındaki aktörü baştan çıkartan hostes Lisa Robertson, daha sonra uçağın indiği Bombay’daki bir otelde Ralph Fiennes’in daveti üzerine ateşli bir gece geçirdiğini söyledi. Darwin’den Hindistan’a 9 saatlik uçak yolculuğunda Business Class’da 2K no’lu koltukta oturan aktörü hemen tanıyan hostes, "Filmlerinden onu hep beğenirdim" dedi.

Cinsel saldırıya maruz kaldım

İNGİLİZ aktör Ralph Fiennes, Qantas uçağının tuvaletindeki sevişme macerasıyla ilgili bir haftalık sessizliğini bozdu ve menajeri aracılığıyla yaptığı açıklamada, "hostes Lisa Robertson tarafından baştan çıkarıldığını, bir çeşit cinsel saldırıya maruz kaldığını" iddia etti.//