BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.435,70

İlişkiler önem kazanıyor

Önümüzdeki iki gün özel ve sosyal ilişkiler günlük yaşamımızda belirleyici olabilir.

Bugün 24 Mayıs Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

Sabah saatlerinde Başak burcundaki Ay boşlukta ilerleyecek. Yeni girişimler yerine bir önceki günü kritik edebilir, gözden geçirmeler yapabiliriz.

Ay 09:51’de Terazi burcuna geçecek. Önümüzdeki iki gün özel ve sosyal ilişkiler günlük yaşamımızda belirleyici olabilir.

Bugün İkizler burcundaki Güneş ve Kova burcundaki Mars arasında üçgen açı etkinleşiyor. Enerji ve motivasyonumuz güçlenirken bunu özellikle iletişim, eğitim, sosyal ve bilimsel kavramlara yönlendirebiliriz. Öğle saatlerinde Terazi burcundaki Ay Güneş ve Mars ile üçgen görünüm yaparak hava elementindeki enerjileri yoğunlaştıracak. Kendimizi daha özgür ve yaratıcı hissedebilir, entellektüel paylaşımlar yapabiliriz. Özel ve sosyal ilişkiler, grup çalışmaları, organizasyonlar, toplantılar, eğitim ve bilimsel konularda yapılacak çalışmalar için uygun bir gündeyiz…

Akşam saatlerinde Ay, Yengeç burcundaki Venüs ile dik açı yapacak. Yakın ilişkiler, aile ve ebeveynlerden ilgi ve şefkat beklentimiz artarken zaman zaman serzenişlerde de bulunabiliriz.