BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Erkal beyin kanaması geçirdi son durumu ne?

İbrahim Erkal'dan yeni haberler var. İbrahim Erkal'ın hastalığının ne olduğu ortaya çıktı. İbrahim Erkal'ın beyin kanaması geçirdiği öğrenildi peki son durumu ne işte yeni bilgiler.

Abone ol

İbrahim Erkal, Kartal'daki evinin otoparkında baygın halde bulunmuştu. Peki Liv Hospital hastanesi yoğun bakımında tutulan İbrahim Erkal'ın son durumu ne? İbrahim Erkal'ın durumu hakkında bilgileri iş ortağı ve onu otoparkta gören isim açıkladı.

Feyzullah Çelebi'nin açıklamasına göre İbrahim Erkal beyin kanaması geçirdi ve durumu da çok ciddi. Çelebi şu bilgileri verdi; "Saat 01.00'de siteye giriş yapmış. Güvenlik görevlisi beni aradı. Ben 02.30'da oradaydım. 1-1,5 saat otoparkta kalmış. Doktorlar beyin kanaması geçirdiğini söylüyorlar. Rabbimden şifa diliyoruz. Dostlarından dua bekliyoruz. Allah'tan ümit kesilmez diyoruz. Zaman zaman yüksek tansiyon rahatsızlığı yaşıyordu. Eşi, çocukları ve ailesi de hastanede" diye konuştu.

İbrahim Erkal'ın durumu

Erkal'ın kuzeni Hilmi Şahin ise, "İbrahim'in durumu çok kritik. Arkadaşlarıyla akşam yemeğinde buluştu. Yemek sonrası eve gidiyor. Otoparkta 45 dakika sonra baygın halde bulunuyor. Yüksek tansiyon hastasıydı. Beyin kanamasının nedeni yüksek tansiyon. Başka hiçbir rahatsızlığı yoktu. 14 yıl sonra baba oldu. Çok heyecanlıydı" ifadelerini kullandı.

İbrahim Erkal'a ne oldu? Hastalığı şok etti durumu ciddi

İbrahim Erkal'ın çocukları ve eşi Filiz kimdir karısını aldatınca...